,, ,

Gözde Şeker Kimdir, Nerelidir? Gözde Şeker Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 10.07.2024 - 14:23, Güncelleme: 10.07.2024 - 14:23 9513+ kez okundu.
 

Gözde Şeker Kimdir, Nerelidir? Gözde Şeker Hayatı ve Biyografisi

Gözde Şeker Kimdir
Gözde Şeker , 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde Radyo Televizyon bölümünü tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünden de mezun olmuştur. Medya kariyerine lise yıllarında CNN Türk Ekonomi servisinde staj yaparak başlamıştır. Daha sonra 5 yıl boyunca CNN Türk'te ekonomi muhabiri olarak görev almıştır. TRT Türk'ün kuruluş aşamasında yer alan Şeker, Bosna Hersek ve Tunus'ta temsilcilik görevlerinde bulunmuştur. TRT Türk Küresel Bakış programında editörlük yaptıktan sonra Habertürk'e geçmiştir. Şu anda Habertürk'te ana haber sunuculuğu ve moderatörlük görevlerini yürütmektedir. Gözde Şeker , evli ve bir çocuk sahibidir. Özetle: Doğum Tarihi: 1987 Doğum Yeri: İstanbul Eğitim: Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi (Radyo Televizyon), İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi (Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji) Medya Kariyeri: CNN Türk (Ekonomi Muhabiri), TRT Türk (Bosna Hersek ve Tunus Temsilcisi, Küresel Bakış Editörü), Habertürk (Ana Haber Sunucusu ve Moderatör) Medeni Durum: Evli, 1 çocuk
Gözde Şeker Kimdir

Gözde Şeker , 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde Radyo Televizyon bölümünü tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünden de mezun olmuştur.

Medya kariyerine lise yıllarında CNN Türk Ekonomi servisinde staj yaparak başlamıştır. Daha sonra 5 yıl boyunca CNN Türk'te ekonomi muhabiri olarak görev almıştır.

TRT Türk'ün kuruluş aşamasında yer alan Şeker, Bosna Hersek ve Tunus'ta temsilcilik görevlerinde bulunmuştur. TRT Türk Küresel Bakış programında editörlük yaptıktan sonra Habertürk'e geçmiştir.

Şu anda Habertürk'te ana haber sunuculuğu ve moderatörlük görevlerini yürütmektedir.

Gözde Şeker , evli ve bir çocuk sahibidir.

Özetle:

  • Doğum Tarihi: 1987
  • Doğum Yeri: İstanbul
  • Eğitim: Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi (Radyo Televizyon), İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi (Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji)
  • Medya Kariyeri: CNN Türk (Ekonomi Muhabiri), TRT Türk (Bosna Hersek ve Tunus Temsilcisi, Küresel Bakış Editörü), Habertürk (Ana Haber Sunucusu ve Moderatör)
  • Medeni Durum: Evli, 1 çocuk
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.