,, ,

Hudutsuz Sevda'nın Tuncay'ı Alp Akar, "Mukadderat" Filminde!

Magazin 20.05.2024 - 15:07, Güncelleme: 20.05.2024 - 15:07 14951+ kez okundu.
 

Hudutsuz Sevda'nın Tuncay'ı Alp Akar, "Mukadderat" Filminde!

Alp Akar, 'Hudutsuz Sevda’dan sonra ‘Mukadderat’ filmiyle karşımıza çıkıyor. Film, haziran ayında Kastamonu’da çekilecek
Son olarak " Hudutsuz Sevda " dizisinde Tuncay Leto karakterine hayat veren Alp Akar , yeni bir sinema filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı senarist Erdi Işık 'ın kaleme aldığı ve Nadim Güç 'ün yönetmen koltuğunda oturacağı " Mukadderat " filmi, son dönemin en iddialı filmlerinden biri olmaya aday. Filmin oyuncu kadrosunda ise Nur Sürer , Aslıhan Gürbüz , Osman Sonant , Gülçin Kültür , Şerif Erol , Osman Alkaş , Şirin Sultan Saldamlı , Sacide Taşaner ve Cem Zeynel Kılıç gibi usta isimler yer alıyor. Hikaye: Filmde Nur Sürer , eşini akciğer kanserinden kaybeden ve kısa sürede yeniden evlenmek isteyen Sultan karakterini canlandıracak. Alp Akar'ın Rolü: Alp Akar ise filmde Sultan'ın torunu, Nevzat'ın ( Osman Sonant ) oğlu Miraç karakterine hayat verecek. Akar'ın Cideli olması da filmle ilgili hoş bir tesadüf olarak dikkat çekiyor. Çekimler: "Mukadderat" filminin çekimleri haziran ayında Kastamonu'nun Cide ilçesinde başlayacak.
Alp Akar, 'Hudutsuz Sevda’dan sonra ‘Mukadderat’ filmiyle karşımıza çıkıyor. Film, haziran ayında Kastamonu’da çekilecek

Son olarak " Hudutsuz Sevda " dizisinde Tuncay Leto karakterine hayat veren Alp Akar , yeni bir sinema filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başarılı senarist Erdi Işık 'ın kaleme aldığı ve Nadim Güç 'ün yönetmen koltuğunda oturacağı " Mukadderat " filmi, son dönemin en iddialı filmlerinden biri olmaya aday. Filmin oyuncu kadrosunda ise Nur Sürer , Aslıhan Gürbüz , Osman Sonant , Gülçin Kültür , Şerif Erol , Osman Alkaş , Şirin Sultan Saldamlı , Sacide Taşaner ve Cem Zeynel Kılıç gibi usta isimler yer alıyor.

Hikaye:

Filmde Nur Sürer , eşini akciğer kanserinden kaybeden ve kısa sürede yeniden evlenmek isteyen Sultan karakterini canlandıracak.

Alp Akar'ın Rolü:

Alp Akar ise filmde Sultan'ın torunu, Nevzat'ın ( Osman Sonant ) oğlu Miraç karakterine hayat verecek. Akar'ın Cideli olması da filmle ilgili hoş bir tesadüf olarak dikkat çekiyor.

Çekimler:

"Mukadderat" filminin çekimleri haziran ayında Kastamonu'nun Cide ilçesinde başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.