,, ,

İbrahim Tatlıses Harbiye'de Sahne Aldı ve Kalp Kapakçığı Ameliyatı Öncesi Helallik İstedi!

Magazin 12.07.2024 - 13:31, Güncelleme: 12.07.2024 - 13:31 8314+ kez okundu.
 

İbrahim Tatlıses Harbiye'de Sahne Aldı ve Kalp Kapakçığı Ameliyatı Öncesi Helallik İstedi!

Ibrahim Tatlıses, 20 yıl aradan sonra Harbiye'de sahne aldı ve kalp kapakçığı ameliyatı öncesinde helallik istedi. Detaylar için tıklayın!
20 Yıllık Aradan Sonra Harbiye'yi Salladı Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan İbrahim Tatlıses , 20 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sahne aldı. Konser boyunca sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatan Tatlıses, duygusal anlar da yaşadı. Konserde Ameliyat Olacağını Açıkladı Konserin ilerleyen dakikalarında Tatlıses, sevenlerine önemli bir açıklama yaptı. Yakın zamanda kalp kapakçığı ameliyatı olacağını belirten usta sanatçı, bu nedenle sevenlerinden helallik istedi. "Hakkınızı Helal Edin" Diyerek Gözyaşlarına Boğuldu Helallik isterken duygusal anlar yaşayan Tatlıses, gözyaşlarına boğuldu. Seyirciler de sanatçıya destek vererek alkış tuttu ve dualarını esirgemedi.
Ibrahim Tatlıses, 20 yıl aradan sonra Harbiye'de sahne aldı ve kalp kapakçığı ameliyatı öncesinde helallik istedi. Detaylar için tıklayın!

20 Yıllık Aradan Sonra Harbiye'yi Salladı

Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan İbrahim Tatlıses , 20 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sahne aldı. Konser boyunca sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatan Tatlıses, duygusal anlar da yaşadı.

Konserde Ameliyat Olacağını Açıkladı

Konserin ilerleyen dakikalarında Tatlıses, sevenlerine önemli bir açıklama yaptı. Yakın zamanda kalp kapakçığı ameliyatı olacağını belirten usta sanatçı, bu nedenle sevenlerinden helallik istedi.

"Hakkınızı Helal Edin" Diyerek Gözyaşlarına Boğuldu

Helallik isterken duygusal anlar yaşayan Tatlıses, gözyaşlarına boğuldu. Seyirciler de sanatçıya destek vererek alkış tuttu ve dualarını esirgemedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.