,, ,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın’da "Şehir Buluşmaları" Kapsamında AK Parti Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Siyaset 27.09.2024 - 16:08, Güncelleme: 27.09.2024 - 16:08 2295 kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın’da "Şehir Buluşmaları" Kapsamında AK Parti Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın’da düzenlenen Şehir Buluşmaları’nda, Adnan Menderes’in memleketinde bulunmanın anlamını vurguladı ve AK Parti’nin hizmet anlayışını anlattı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , gelenekselleşen “Şehir Buluşmaları” kapsamında Aydın ’da AK Parti teşkilatının üyeleri ve dava arkadaşlarıyla buluştu. Bakan Yerlikaya, buluşmada yaptığı konuşmada Aydın’ın, “Yeter Söz Milletin” diyerek iktidara gelen, ülkemizin kalkınması için büyük emek sarf eden demokrasi şehidi, merhum Başvekil Adnan Menderes’in memleketi olduğunu vurguladı. Adnan Menderes’in doğup büyüdüğü bu şehirde, yürüdüğü sokaklarda ve ekmeğini yiyip suyunu içtiği topraklarda bulunmanın anlam ve önemine dikkat çekti. 27 Mayıs darbesini yapanların, Aydın’ın evladı Adnan Menderes’i asarak Aydın’ı yetim, memleketi sahipsiz bırakacaklarını sandıklarını belirten Bakan Yerlikaya, “Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu hesapları bozdu. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kurulan AK Parti, Aziz Milletimizin derdiyle dertlenen, hüznüyle kederlenen, sevinciyle sevinen ve 'Büyük ve Güçlü Türkiye' yolunda gecesini gündüzüne katan bir siyasi harekettir” dedi. Bakan Yerlikaya, AK Parti’nin siyaset anlayışının merkezinde millete hizmet ve adanmışlık ruhunun bulunduğunu, bu siyaset anlayışında yorulmanın, yılmanın, pes etmenin ve vazgeçmenin yer almadığını ifade etti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın’da düzenlenen Şehir Buluşmaları’nda, Adnan Menderes’in memleketinde bulunmanın anlamını vurguladı ve AK Parti’nin hizmet anlayışını anlattı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , gelenekselleşen “Şehir Buluşmaları” kapsamında Aydın ’da AK Parti teşkilatının üyeleri ve dava arkadaşlarıyla buluştu. Bakan Yerlikaya, buluşmada yaptığı konuşmada Aydın’ın, “Yeter Söz Milletin” diyerek iktidara gelen, ülkemizin kalkınması için büyük emek sarf eden demokrasi şehidi, merhum Başvekil Adnan Menderes’in memleketi olduğunu vurguladı. Adnan Menderes’in doğup büyüdüğü bu şehirde, yürüdüğü sokaklarda ve ekmeğini yiyip suyunu içtiği topraklarda bulunmanın anlam ve önemine dikkat çekti.

27 Mayıs darbesini yapanların, Aydın’ın evladı Adnan Menderes’i asarak Aydın’ı yetim, memleketi sahipsiz bırakacaklarını sandıklarını belirten Bakan Yerlikaya, “Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu hesapları bozdu. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kurulan AK Parti, Aziz Milletimizin derdiyle dertlenen, hüznüyle kederlenen, sevinciyle sevinen ve 'Büyük ve Güçlü Türkiye' yolunda gecesini gündüzüne katan bir siyasi harekettir” dedi.

Bakan Yerlikaya, AK Parti’nin siyaset anlayışının merkezinde millete hizmet ve adanmışlık ruhunun bulunduğunu, bu siyaset anlayışında yorulmanın, yılmanın, pes etmenin ve vazgeçmenin yer almadığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.