,, ,

İki Mutluluğu Bir Arada Yaşadı...

Magazin 03.11.2022 - 16:29, Güncelleme: 03.11.2022 - 16:29 10999+ kez okundu.
 

İki Mutluluğu Bir Arada Yaşadı...

İki Mutluluğu Bir Arada Yaşadı...
Danimarka’nın dünyaca ünlü moda markası Bestseller firması geçen hafta düzenlediği ödül töreninde Türk firması Realkom’un genç patronu Yosi Özlevi en iyi tasarım ödülü aldı. Jack and Jones markası için aldığı bu ödül ile İstanbul’a gelen genç iş adamına dostları ve küçük kızı Linn sürpriz bir doğum günü yemeği organize etti.   Bebeköy Momo Restoran da organize edilen yemekte Yosi Özlevi sürpriz doğum günü pastasını ilk olarak kızı Linn Özlevi ile birlikte üfleyerek kutladı. Yaklaşık 40 yakın arkadaşının katıldığı yemek sonrası sürpriz ikinci doğum günü pastası kesildi. Aynı hafta içinde Avrupa’nın en iyi ödülü ve doğum günü aynı zamana denk gelince mutluluğu ikiye katlayan, Yosi Özlevi yeni yaşına kızı ve dostları ile girdi.
İki Mutluluğu Bir Arada Yaşadı...
Danimarka’nın dünyaca ünlü moda markası Bestseller firması geçen hafta düzenlediği ödül töreninde Türk firması Realkom’un genç patronu Yosi Özlevi en iyi tasarım ödülü aldı. Jack and Jones markası için aldığı bu ödül ile İstanbul’a gelen genç iş adamına dostları ve küçük kızı Linn sürpriz bir doğum günü yemeği organize etti.
 
Bebeköy Momo Restoran da organize edilen yemekte Yosi Özlevi sürpriz doğum günü pastasını ilk olarak kızı Linn Özlevi ile birlikte üfleyerek kutladı. Yaklaşık 40 yakın arkadaşının katıldığı yemek sonrası sürpriz ikinci doğum günü pastası kesildi. Aynı hafta içinde Avrupa’nın en iyi ödülü ve doğum günü aynı zamana denk gelince mutluluğu ikiye katlayan, Yosi Özlevi yeni yaşına kızı ve dostları ile girdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.