,, ,

12. Gelecekle İletişim Çalıştayı Milli Mücadelenin Sembol Kentlerinde Yapılacak.

Gündem 26.10.2022 - 20:59, Güncelleme: 26.10.2022 - 20:59 4083+ kez okundu.
 

12. Gelecekle İletişim Çalıştayı Milli Mücadelenin Sembol Kentlerinde Yapılacak.

12. Gelecekle İletişim Çalıştayı Milli Mücadelenin Sembol Kentlerinde Yapılacak.
RTÜK ’ün geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl Samsun, Amasya ve Sivas ’ ta düzenlenecek Çalıştaya, yurt dışından Türkiye’ye gelerek başta iletişim olmak üzere muhtelif alanlarda eğitim gören öğrenciler katılacak.   Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Gelecekle İletişim Çalıştaylarını, 2009 yılından bu yana organize ediyor. Dost ve kardeş ülkelerden Türkiye’ye gelerek başta  iletişim olmak üzere muhtelif alanlarda lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde öğrenim gören gençlerin etkin katılım göstereceği 12. Çalıştay, bu sene Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle kurtuluş mücadelesinin sembol şehirlerinde gerçekleştirilecek.  Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Cezayir, Etiyopya, Filistin, Irak, Kırgızistan, Kosova, Libya, Macaristan, Moritanya, Nijer, Pakistan, Sudan, Suriye, Tunus, Türkmenistan ve Ürdün'den gelen öğrencilerin katılımlarının beklendiği Çalıştay, 31 Ekim 2022 günü Samsun’da başlayacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destek verdiği Gelecekle İletişim Çalıştayı, daha sonra sırasıyla Amasya ve Sivas’ta 6 gün boyunca devam edecek. Akademik sunumlar dikkat çekiyor.  Çalıştaydaki etkinlikler kapsamında değişik branşlarda atölyeler oluşturulacak, fotoğraf ve kısa video çalışmaları gibi pek çok mesleki çalışma hayata geçirilecek. Hazırlanacak makaleler ve akademik tezlerle iletişim fakültesi öğrencilerinin mesleki becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.   Milli mücadelenin üç önemli kentindeki akademik sunumlar kurtuluş fikrinin ruhuna uygun formatta hazırlandı.  Etiyopyalı, Sudanlı, Arnavut, Libyalı, Azeri ve Iraklı öğrenciler tarafından hazırlanan; “Millî Mücadelenin İlk Beyannamesi: Havza Genelgesi”,  “Kurtuluş Savaşı'nda Gazi Mustafa Kemal’in Söylemlerinin Yönlendirici Etkisi”, “Milli Mücadelenin Balkan Medyasına Yansıması”, “Mustafa Kemal'in Gazeteci Şerif Kimliğiyle Libya'daki Faaliyetleri”, “Kurtuluş Savaşının 100. Yılında Algı Yönetimi ve Sosyal Medya İlişkisi”, “Kurtuluş Savaşında Dezenformasyonla Mücadele” konulu çalışmalar, Çalıştaya katılanların beğenisine sunulacak. Çalıştay programında üç önemli kentin tarihi ve turistik alanları da yabancı öğrencilere gezdirilecek.
12. Gelecekle İletişim Çalıştayı Milli Mücadelenin Sembol Kentlerinde Yapılacak.

RTÜK ’ün geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl Samsun, Amasya ve Sivas ’ ta düzenlenecek Çalıştaya, yurt dışından Türkiye’ye gelerek başta iletişim olmak üzere muhtelif alanlarda eğitim gören öğrenciler katılacak.

 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Gelecekle İletişim Çalıştaylarını, 2009 yılından bu yana organize ediyor. Dost ve kardeş ülkelerden Türkiye’ye gelerek başta  iletişim olmak üzere muhtelif alanlarda lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde öğrenim gören gençlerin etkin katılım göstereceği 12. Çalıştay, bu sene Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle kurtuluş mücadelesinin sembol şehirlerinde gerçekleştirilecek. 

Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Cezayir, Etiyopya, Filistin, Irak, Kırgızistan, Kosova, Libya, Macaristan, Moritanya, Nijer, Pakistan, Sudan, Suriye, Tunus, Türkmenistan ve Ürdün'den gelen öğrencilerin katılımlarının beklendiği Çalıştay, 31 Ekim 2022 günü Samsun’da başlayacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destek verdiği Gelecekle İletişim Çalıştayı, daha sonra sırasıyla Amasya ve Sivas’ta 6 gün boyunca devam edecek.

Akademik sunumlar dikkat çekiyor. 

Çalıştaydaki etkinlikler kapsamında değişik branşlarda atölyeler oluşturulacak, fotoğraf ve kısa video çalışmaları gibi pek çok mesleki çalışma hayata geçirilecek.

Hazırlanacak makaleler ve akademik tezlerle iletişim fakültesi öğrencilerinin mesleki becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.  

Milli mücadelenin üç önemli kentindeki akademik sunumlar kurtuluş fikrinin ruhuna uygun formatta hazırlandı. 

Etiyopyalı, Sudanlı, Arnavut, Libyalı, Azeri ve Iraklı öğrenciler tarafından hazırlanan;

“Millî Mücadelenin İlk Beyannamesi: Havza Genelgesi”, 

“Kurtuluş Savaşı'nda Gazi Mustafa Kemal’in Söylemlerinin Yönlendirici Etkisi”,

“Milli Mücadelenin Balkan Medyasına Yansıması”,

“Mustafa Kemal'in Gazeteci Şerif Kimliğiyle Libya'daki Faaliyetleri”,

“Kurtuluş Savaşının 100. Yılında Algı Yönetimi ve Sosyal Medya İlişkisi”,

“Kurtuluş Savaşında Dezenformasyonla Mücadele” konulu çalışmalar, Çalıştaya katılanların beğenisine sunulacak.

Çalıştay programında üç önemli kentin tarihi ve turistik alanları da yabancı öğrencilere gezdirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.