,, ,

Bahar Candan Kimdir

Kimdir 03.11.2022 - 16:02, Güncelleme: 03.11.2022 - 16:03 5939+ kez okundu.
 

Bahar Candan Kimdir

Bahar Candan Kimdir
Bahar Candan ilk olarak katıldığı İşte Benim Stilim adlı programla tanınan bir sosyal medya fenomenidir. Aynı yarışmaya katılan Nihal Candan ile kardeştir. 17 Şubat 1998’de İstanbul’da doğmuştur.Aslen Mersinlidir.Babası Doçent Dr. Hakan Candan’nın yolundan giden Bahar Candan Beykent Üniversitesi hukuk bölümünde eğitimine devam etmektedir.   Ünlü fenomenin konuşma şeli, yürüyüşü ve tavırları sürekli gündemi meşgul etmekte ve talit edilmektedir. Dondurma Gibisin adlı şarkısına çıkardığı Dom Perignon adlı şarkısıyla adından çokça söz ettirmiştir. Aynı dönem Doya Doya Moda programına katılmıştır. İşte Benim Stilim programındaki haline göre çok farklı görünen Bahar Candan ’ın pek çok estetik operasyon geçirdiği konuşulmaktadır.   Armağan Çağlayan’a verdiği bir röportajda esas amacının elitizmi eleştirmek olduğunu söylemiştir. 500 bin takipçisi olan İnstagram hesabının adı da elitizmdir. Bu röportaj aslında Bahar Candan’ın yansıttığı kişiliğin arkasında güçlü bir eleştirel kimlik olduğunu düşündürmektedir.   Candan sık sık verdiği röpoetajlarla gündeme gelmektedir. Bir röportajında babasının namaz kılan, muhafazakar bir insan olduğunu söylemesi büyük ses getirmiştir. Başka bir röportajında çok ünlü bir avukat olacağım diyen Bahar Candan’a Adalet Bakanı kim diye sorulması üzerine ‘Ben değilim; sen de değilsin’ şeklinde cevap vermiştir. Avukatlık mesleğinin kutsal olduğunu dile getiren fenomen kensini yakından tanıyanların zekasına ve yetenkeli oluşuna güvendiklerini söylemiş, ayrıca feminist bir avukat olacağını eklemiştir.   Bahar Candan hakkında dikkat çekmek istediği, Banu Alakanı ya da Marylin Monroe’ya benzediği, Survivor’a katılıp katılmayacaı gibi pek çok gündem konuşulmuştur. Candan bu sorulara ti’ye alarak cevap vermiştir.   Bir dönem sevgilisinden şiddet gördüğü haberleriyle gündeme gelen Bahar Candan sosyal medya gündemini daha çokça meşgul edecek gibi görünmektedir. Twitter gündeminde sık sık çok konuşulanlar arasına giren Bahar Candan ilerleyen günlerde de gündemi meşgul edecek gibi görünmektedir.  
Bahar Candan Kimdir

Bahar Candan ilk olarak katıldığı İşte Benim Stilim adlı programla tanınan bir sosyal medya fenomenidir. Aynı yarışmaya katılan Nihal Candan ile kardeştir. 17 Şubat 1998’de İstanbul’da doğmuştur.Aslen Mersinlidir.Babası Doçent Dr. Hakan Candan’nın yolundan giden Bahar Candan Beykent Üniversitesi hukuk bölümünde eğitimine devam etmektedir.

 

Ünlü fenomenin konuşma şeli, yürüyüşü ve tavırları sürekli gündemi meşgul etmekte ve talit edilmektedir. Dondurma Gibisin adlı şarkısına çıkardığı Dom Perignon adlı şarkısıyla adından çokça söz ettirmiştir. Aynı dönem Doya Doya Moda programına katılmıştır. İşte Benim Stilim programındaki haline göre çok farklı görünen Bahar Candan ’ın pek çok estetik operasyon geçirdiği konuşulmaktadır.

 

Armağan Çağlayan’a verdiği bir röportajda esas amacının elitizmi eleştirmek olduğunu söylemiştir. 500 bin takipçisi olan İnstagram hesabının adı da elitizmdir. Bu röportaj aslında Bahar Candan’ın yansıttığı kişiliğin arkasında güçlü bir eleştirel kimlik olduğunu düşündürmektedir.

 

Candan sık sık verdiği röpoetajlarla gündeme gelmektedir. Bir röportajında babasının namaz kılan, muhafazakar bir insan olduğunu söylemesi büyük ses getirmiştir. Başka bir röportajında çok ünlü bir avukat olacağım diyen Bahar Candan’a Adalet Bakanı kim diye sorulması üzerine ‘Ben değilim; sen de değilsin’ şeklinde cevap vermiştir. Avukatlık mesleğinin kutsal olduğunu dile getiren fenomen kensini yakından tanıyanların zekasına ve yetenkeli oluşuna güvendiklerini söylemiş, ayrıca feminist bir avukat olacağını eklemiştir.

 

Bahar Candan hakkında dikkat çekmek istediği, Banu Alakanı ya da Marylin Monroe’ya benzediği, Survivor’a katılıp katılmayacaı gibi pek çok gündem konuşulmuştur. Candan bu sorulara ti’ye alarak cevap vermiştir.

 

Bir dönem sevgilisinden şiddet gördüğü haberleriyle gündeme gelen Bahar Candan sosyal medya gündemini daha çokça meşgul edecek gibi görünmektedir. Twitter gündeminde sık sık çok konuşulanlar arasına giren Bahar Candan ilerleyen günlerde de gündemi meşgul edecek gibi görünmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.