,, ,

Rasim Özdemir, Ak Partili Vekilllere Yüklendi

Siyaset 24.03.2023 - 11:46, Güncelleme: 24.03.2023 - 11:46 7401+ kez okundu.
 

Rasim Özdemir, Ak Partili Vekilllere Yüklendi

Rasim Özdemir, Ak Partili Vekilllere Yüklendi
CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Rasim Özdemir , Düzce- Abant bağlantı yolunun tamamlanma aşamasına gelmesine tepki gösterdi. Düzceli siyasilerin yıllardır yapımı için uğraştığı yolun tabelası önüne giden Özdemir, AK Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yü ağır dille eleştirerek, “iki tane beceriksiz, basiretsiz, yol sıra gidip çay sıra geri gelen milletvekillerimiz sayesinde bu tabelayı buraya astılar.” dedi. Özdemir ayrıca, “rotasını kaybetmiş milletvekilleri” dediği Aydın ve Küpçü’ye o yolun konumunu da göndermeyi ihmal etmedi. 
Rasim Özdemir, Ak Partili Vekilllere Yüklendi

CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Rasim Özdemir , Düzce- Abant bağlantı yolunun tamamlanma aşamasına gelmesine tepki gösterdi.

Düzceli siyasilerin yıllardır yapımı için uğraştığı yolun tabelası önüne giden Özdemir, AK Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yü ağır dille eleştirerek, “iki tane beceriksiz, basiretsiz, yol sıra gidip çay sıra geri gelen milletvekillerimiz sayesinde bu tabelayı buraya astılar.” dedi. Özdemir ayrıca, “rotasını kaybetmiş milletvekilleri” dediği Aydın ve Küpçü’ye o yolun konumunu da göndermeyi ihmal etmedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.