,, ,

Beştepe Koleji'ne Uluslararası Robotik Yarışmasında büyük ödül

Eğitim 06.04.2023 - 13:33, Güncelleme: 06.04.2023 - 13:33 28794+ kez okundu.
 

Beştepe Koleji'ne Uluslararası Robotik Yarışmasında büyük ödül

Beştepe Koleji'ne Uluslararası Robotik Yarışmasında büyük ödül
First Robotics Competition (FRC) tarafından her yıl lise öğrencilerinin katılımı ile dünya çapında Robot’dan daha fazlası sloganıyla düzenlenen First Robotik Yarışmasında, Beştepe Koleji , bir yıldır üzerinde çalıştıkları robotların yüksek kaliteli tasarımıyla büyük ödülün sahibi oldu.  FRC (First Robotics Competition), her yıl düzenli olarak lise öğrencileri tarafından katılımının sağlandığı dünya çapında düzenlenen robotik yarışmasında öğrencilere keşif, yenilikçilik, etki, takım çalışması, duyarlı profesyonellik ile gerçek bir mühendislik deneyimi yaşatmayı ve aynı zamanda mentorlar, mühendisler ve takım arkadaşları çevresinden oluşan bir çalışma ortamı sağlamayı amaçlıyor.  TAKIM RUHU ORTAYA ÇIKIYOR Robot’dan daha fazlası  sloganıyla düzenlenen First Robotik Yarışmasında, sponsorluk görüşmeleri, sosyal medya yönetimi ve elektronik, tasarım, kodlama ve programlama ve mekanik ekipler aracılığıyla ekibin lojistik ve finansal ihtiyaçlarını karşılayacak ekip üyeleri oluşturularak daha profesyonel bir çalışma ortamı sağlanıyor. Bu sayede farklı alanlarda çalışmak isteyen bir öğrenci topluluğu bir araya gelerek takım ruhunun ortaya çıkmasını sağlıyor.  'TEAM SUSTAİNABİLİTY' DERECESİ İLE AYRILDILAR Beştepe Koleji de 'The Chaotics 8795' ekibi bu yıl ise 26-29 Mart tarihleri arasında 50 takımın yarıştığı "Bosphorus Regional" turnuvasından “Team Sustainability” derecesi ile ayrıldı. 3 gün süren turnuvada, bir yıldır üzerinde çalıştıkları robotlarının yüksek kaliteli tasarımıyla öne çıkan Beştepe Koleji takımı, tanınmış iş insanlarından oluşan FRC jürileri tarafından değerlendirildi. Kusursuz iş dağılımı, aktifliği, sürdürülebilirlik projeleri ve bütçe takibi sayesinde Beştepe Koleji takımı yarışmada takım arkadaşları ve kaptanlarının üstün gayretleri sayesinde büyük ödülü kazandı.  Beştepe Koleji Projeler Koordinatörü Ebru Azman , First Robotik Yarışmasında, bir yıldır üzerinde çalıştıkları robotların yüksek kaliteli tasarımıyla ödül kazanmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Beştepe Koleji'ne Uluslararası Robotik Yarışmasında büyük ödül

First Robotics Competition (FRC) tarafından her yıl lise öğrencilerinin katılımı ile dünya çapında Robot’dan daha fazlası sloganıyla düzenlenen First Robotik Yarışmasında, Beştepe Koleji , bir yıldır üzerinde çalıştıkları robotların yüksek kaliteli tasarımıyla büyük ödülün sahibi oldu. 

FRC (First Robotics Competition), her yıl düzenli olarak lise öğrencileri tarafından katılımının sağlandığı dünya çapında düzenlenen robotik yarışmasında öğrencilere keşif, yenilikçilik, etki, takım çalışması, duyarlı profesyonellik ile gerçek bir mühendislik deneyimi yaşatmayı ve aynı zamanda mentorlar, mühendisler ve takım arkadaşları çevresinden oluşan bir çalışma ortamı sağlamayı amaçlıyor. 

TAKIM RUHU ORTAYA ÇIKIYOR

Robot’dan daha fazlası  sloganıyla düzenlenen First Robotik Yarışmasında, sponsorluk görüşmeleri, sosyal medya yönetimi ve elektronik, tasarım, kodlama ve programlama ve mekanik ekipler aracılığıyla ekibin lojistik ve finansal ihtiyaçlarını karşılayacak ekip üyeleri oluşturularak daha profesyonel bir çalışma ortamı sağlanıyor. Bu sayede farklı alanlarda çalışmak isteyen bir öğrenci topluluğu bir araya gelerek takım ruhunun ortaya çıkmasını sağlıyor. 

'TEAM SUSTAİNABİLİTY' DERECESİ İLE AYRILDILAR

Beştepe Koleji de 'The Chaotics 8795' ekibi bu yıl ise 26-29 Mart tarihleri arasında 50 takımın yarıştığı "Bosphorus Regional" turnuvasından “Team Sustainability” derecesi ile ayrıldı. 3 gün süren turnuvada, bir yıldır üzerinde çalıştıkları robotlarının yüksek kaliteli tasarımıyla öne çıkan Beştepe Koleji takımı, tanınmış iş insanlarından oluşan FRC jürileri tarafından değerlendirildi. Kusursuz iş dağılımı, aktifliği, sürdürülebilirlik projeleri ve bütçe takibi sayesinde Beştepe Koleji takımı yarışmada takım arkadaşları ve kaptanlarının üstün gayretleri sayesinde büyük ödülü kazandı. 

Beştepe Koleji Projeler Koordinatörü Ebru Azman , First Robotik Yarışmasında, bir yıldır üzerinde çalıştıkları robotların yüksek kaliteli tasarımıyla ödül kazanmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.