,, ,

Valorant Şifre Nasıl Değiştirilir?

Oyun 02.09.2023 - 16:18, Güncelleme: 02.09.2023 - 16:18 5646+ kez okundu.
 

Valorant Şifre Nasıl Değiştirilir?

Valorant Şifre Nasıl Değiştirilir?
Valorant şifrenizi değiştirmek için, Riot Games hesabınızı kullanmanız gerekir. Riot Games hesabınızı, Riot Games web sitesinde veya Valorant istemcisinde bulabilirsiniz. Valorant istemcisinden şifre değiştirmek için şu adımları izleyin: Valorant istemcisini açın. Sol üst köşedeki menü düğmesine tıklayın. "Ayarlar"a tıklayın. "Hesap" sekmesine tıklayın. "Şifre Değiştir" düğmesine tıklayın. Mevcut şifrenizi girin. Yeni şifrenizi girin. Yeni şifrenizi tekrar girin. "Değişiklikleri Kaydet"e tıklayın. Riot Games web sitesinden şifre değiştirmek için şu adımları izleyin: Riot Games web sitesine gidin. "Giriş Yap" düğmesine tıklayın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. "Giriş Yap" düğmesine tıklayın. Hesabınızın ana sayfasında, "Hesap"a tıklayın. "Şifre Değiştir" düğmesine tıklayın. Mevcut şifrenizi girin. Yeni şifrenizi girin. Yeni şifrenizi tekrar girin. "Değişiklikleri Kaydet"e tıklayın. Şifrenizi değiştirirken dikkat edilmesi gerekenler Şifrenizi güçlü ve güvenli bir şekilde seçin. Şifreniz, büyük ve küçük harflerden, sayılardan ve özel karakterlerden oluşan en az 12 karakter uzunluğunda olmalıdır. Şifrenizi kimseyle paylaşmayın. Şifrenizi yalnızca kendiniz bilmeniz gerekir. Şifrenizi düzenli olarak değiştirin. Şifrenizi her 6 ayda bir veya daha sık değiştirerek, hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz. Şifrenizi unutursanız ne yapmalısınız? Şifrenizi unutursanız, Riot Games hesabınıza erişmek için şifre sıfırlama işlemini yapabilirsiniz. Şifre sıfırlama işlemini yapmak için, Riot Games web sitesini veya Valorant istemcisini kullanabilirsiniz. Valorant istemcisinden şifre sıfırlamak için şu adımları izleyin: Valorant istemcisini açın. Sol üst köşedeki menü düğmesine tıklayın. "Ayarlar"a tıklayın. "Hesap" sekmesine tıklayın. "Şifremi Unuttum"a tıklayın. E-posta adresinizi girin. "Gönder"e tıklayın. E-posta adresinize gelen bağlantıya tıklayın. Yeni şifrenizi girin. Yeni şifrenizi tekrar girin. "Değişiklikleri Kaydet"e tıklayın. Riot Games web sitesinden şifre sıfırlamak için şu adımları izleyin: Riot Games web sitesine gidin. "Giriş Yap" düğmesine tıklayın. "Şifremi Unuttum"a tıklayın. E-posta adresinizi girin. "Gönder"e tıklayın. E-posta adresinize gelen bağlantıya tıklayın. Yeni şifrenizi girin. Yeni şifrenizi tekrar girin. "Değişiklikleri Kaydet"e tıklayın.
Valorant Şifre Nasıl Değiştirilir?

Valorant şifrenizi değiştirmek için, Riot Games hesabınızı kullanmanız gerekir. Riot Games hesabınızı, Riot Games web sitesinde veya Valorant istemcisinde bulabilirsiniz.

Valorant istemcisinden şifre değiştirmek için şu adımları izleyin:

  1. Valorant istemcisini açın.
  2. Sol üst köşedeki menü düğmesine tıklayın.
  3. "Ayarlar"a tıklayın.
  4. "Hesap" sekmesine tıklayın.
  5. "Şifre Değiştir" düğmesine tıklayın.
  6. Mevcut şifrenizi girin.
  7. Yeni şifrenizi girin.
  8. Yeni şifrenizi tekrar girin.
  9. "Değişiklikleri Kaydet"e tıklayın.

Riot Games web sitesinden şifre değiştirmek için şu adımları izleyin:

  1. Riot Games web sitesine gidin.
  2. "Giriş Yap" düğmesine tıklayın.
  3. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
  4. "Giriş Yap" düğmesine tıklayın.
  5. Hesabınızın ana sayfasında, "Hesap"a tıklayın.
  6. "Şifre Değiştir" düğmesine tıklayın.
  7. Mevcut şifrenizi girin.
  8. Yeni şifrenizi girin.
  9. Yeni şifrenizi tekrar girin.
  10. "Değişiklikleri Kaydet"e tıklayın.

Şifrenizi değiştirirken dikkat edilmesi gerekenler

  • Şifrenizi güçlü ve güvenli bir şekilde seçin. Şifreniz, büyük ve küçük harflerden, sayılardan ve özel karakterlerden oluşan en az 12 karakter uzunluğunda olmalıdır.
  • Şifrenizi kimseyle paylaşmayın. Şifrenizi yalnızca kendiniz bilmeniz gerekir.
  • Şifrenizi düzenli olarak değiştirin. Şifrenizi her 6 ayda bir veya daha sık değiştirerek, hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz.

Şifrenizi unutursanız ne yapmalısınız?

Şifrenizi unutursanız, Riot Games hesabınıza erişmek için şifre sıfırlama işlemini yapabilirsiniz. Şifre sıfırlama işlemini yapmak için, Riot Games web sitesini veya Valorant istemcisini kullanabilirsiniz.

Valorant istemcisinden şifre sıfırlamak için şu adımları izleyin:

  1. Valorant istemcisini açın.
  2. Sol üst köşedeki menü düğmesine tıklayın.
  3. "Ayarlar"a tıklayın.
  4. "Hesap" sekmesine tıklayın.
  5. "Şifremi Unuttum"a tıklayın.
  6. E-posta adresinizi girin.
  7. "Gönder"e tıklayın.
  8. E-posta adresinize gelen bağlantıya tıklayın.
  9. Yeni şifrenizi girin.
  10. Yeni şifrenizi tekrar girin.
  11. "Değişiklikleri Kaydet"e tıklayın.

Riot Games web sitesinden şifre sıfırlamak için şu adımları izleyin:

  1. Riot Games web sitesine gidin.
  2. "Giriş Yap" düğmesine tıklayın.
  3. "Şifremi Unuttum"a tıklayın.
  4. E-posta adresinizi girin.
  5. "Gönder"e tıklayın.
  6. E-posta adresinize gelen bağlantıya tıklayın.
  7. Yeni şifrenizi girin.
  8. Yeni şifrenizi tekrar girin.
  9. "Değişiklikleri Kaydet"e tıklayın.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.