,, ,

Mehmet Yıldız Kimdir?

Kimdir 08.09.2023 - 10:40, Güncelleme: 08.09.2023 - 10:40 5446+ kez okundu.
 

Mehmet Yıldız Kimdir?

Mehmet Yıldız Kimdir?
Mehmet Yıldız , 2 Şubat 1987 tarihinde İzmir'de doğdu. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, 2005 yılında Ege Üniversitesi Matematik Bölümü'ne girdi. 2010 yılında üniversiteden mezun olan Yıldız, formasyonunu Muğla Üniversitesi'nden aldı. Mehmet Yıldız üniversite yıllarında İslami sohbetler ile ilgilenmeye başladı. Bu ilgisi, kendisini İslami sohbet programları sunmaya yöneltti. 2013-2014 yılları arasında Dost TV'de program sunuculuğu ve İslami alanda sohbetleri yayınlanan Mehmet Yıldız 'ın aynı zamanda Moral FM'de sohbetleri yayınlandı. 2015 yılında, Hayalhanem Mersin adlı bir YouTube kanalı kuran Mehmet Yıldız bu kanalda İslami içerikli videolar yayınlamaya başladı. Hayalhanem Mersin kanalı kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. 2018 yılında, Hayalhanem İstanbul adlı ikinci bir YouTube kanalı kuran Mehmet Yıldız bu kanalda da İslami içerikli videolar yayınlamaya başladı. Mehmet Yıldız Hayalhanem YouTube kanalları ile birlikte, İslami sohbetler ve konferanslar vermeye devam etti. 2019 yılında, "Başlıyorum Senin Aşkına" adlı ilk kitabını yayınlayan Mehmet Yıldız, bu kitabının ardından "Benden Vazgeçme Ya Rab", "Bu Kitabı Sakın Okuma", "Kudüs'ün Fethini Müjdeleyen Endülüslü Sufi İbn Berrecan", "Aşkın Med Hali: Yunus Emre", "Evlilik Kader Midir?", "Arayış: Mehmet'in Hikayesi" ve "Diyamonolog" adlı kitapları da yayınladı. Mehmet Yıldız İslami içerikli videoları ile milyonlarca kişiye ulaşan bir yazar ve YouTube fenomenidir. Hayalhanem YouTube kanalları, Türkiye'nin en popüler İslami içerikli YouTube kanalları arasındadır. Mehmet Yıldız'ın İslami içerikli videoları ile ilgili bazı eleştiriler Mehmet Yıldız 'ın İslami içerikli videoları, bazı kesimler tarafından eleştirildi. Bu eleştiriler, genel olarak şu noktalara dayanmaktadır: Mehmet Yıldız 'ın videoları, İslami değerlerin temellerine uygun değildir. Mehmet Yıldız videolarında aşırı duygusallığa ve kişisel yorumlara yer vermektedir. Mehmet Yıldız 'ın videoları, İslami değerlerin yanlış anlaşılmasına neden olmaktadır. Mehmet Yıldız ise bu eleştirilere karşı, videolarının İslami değerlerin temellerine uygun olduğunu ve İslami değerlerin daha anlaşılır hale gelmesine yardımcı olduğunu savunmaktadır.
Mehmet Yıldız Kimdir?

Mehmet Yıldız , 2 Şubat 1987 tarihinde İzmir'de doğdu. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, 2005 yılında Ege Üniversitesi Matematik Bölümü'ne girdi. 2010 yılında üniversiteden mezun olan Yıldız, formasyonunu Muğla Üniversitesi'nden aldı.

Mehmet Yıldız üniversite yıllarında İslami sohbetler ile ilgilenmeye başladı. Bu ilgisi, kendisini İslami sohbet programları sunmaya yöneltti. 2013-2014 yılları arasında Dost TV'de program sunuculuğu ve İslami alanda sohbetleri yayınlanan Mehmet Yıldız 'ın aynı zamanda Moral FM'de sohbetleri yayınlandı.

2015 yılında, Hayalhanem Mersin adlı bir YouTube kanalı kuran Mehmet Yıldız bu kanalda İslami içerikli videolar yayınlamaya başladı. Hayalhanem Mersin kanalı kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. 2018 yılında, Hayalhanem İstanbul adlı ikinci bir YouTube kanalı kuran Mehmet Yıldız bu kanalda da İslami içerikli videolar yayınlamaya başladı.

Mehmet Yıldız Hayalhanem YouTube kanalları ile birlikte, İslami sohbetler ve konferanslar vermeye devam etti. 2019 yılında, "Başlıyorum Senin Aşkına" adlı ilk kitabını yayınlayan Mehmet Yıldız, bu kitabının ardından "Benden Vazgeçme Ya Rab", "Bu Kitabı Sakın Okuma", "Kudüs'ün Fethini Müjdeleyen Endülüslü Sufi İbn Berrecan", "Aşkın Med Hali: Yunus Emre", "Evlilik Kader Midir?", "Arayış: Mehmet'in Hikayesi" ve "Diyamonolog" adlı kitapları da yayınladı.

Mehmet Yıldız İslami içerikli videoları ile milyonlarca kişiye ulaşan bir yazar ve YouTube fenomenidir. Hayalhanem YouTube kanalları, Türkiye'nin en popüler İslami içerikli YouTube kanalları arasındadır.

Mehmet Yıldız'ın İslami içerikli videoları ile ilgili bazı eleştiriler

Mehmet Yıldız 'ın İslami içerikli videoları, bazı kesimler tarafından eleştirildi. Bu eleştiriler, genel olarak şu noktalara dayanmaktadır:

  • Mehmet Yıldız 'ın videoları, İslami değerlerin temellerine uygun değildir.
  • Mehmet Yıldız videolarında aşırı duygusallığa ve kişisel yorumlara yer vermektedir.
  • Mehmet Yıldız 'ın videoları, İslami değerlerin yanlış anlaşılmasına neden olmaktadır.

Mehmet Yıldız ise bu eleştirilere karşı, videolarının İslami değerlerin temellerine uygun olduğunu ve İslami değerlerin daha anlaşılır hale gelmesine yardımcı olduğunu savunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.