,, ,

Dr. Banu Yüksel Kimdir?

Kimdir 20.05.2024 - 14:16, Güncelleme: 20.05.2024 - 14:16 7421+ kez okundu.
 

Dr. Banu Yüksel Kimdir?

Banu Yüksel, ‘Derinden’ ve ‘Kimse Fahişe Doğmaz’ kitaplarından sonra ‘Esrarengiz’ ile yazarlık serüvenine devam ediyor. Ayrıca, gençlere ve kadınlara yönelik eğitimler ve seminerler düzenliyor.
Banu Yüksel 2019 yılında çocuk yaşlarda ebeveynlerin davranış biçimlerinden oluşan travmalarını ileri ki yaşlarda ki toksik ilişki sürdürme biçimine dönüşmesini konu alan “Derinden” kitabı   ve  2021 yılında konsomatrislik yapan   kadınların   hayat gerçekliklerini konu alan sansasyonel kitabı “Kimse Fahişe Doğmaz”’ ı  yazan Banu Yüksel 3. Kitabı “Esrarengiz” ve şarkısı “Mitoman” ile yazarlık serüvenine  devam ediyor.    Banu Yüksel 1975 yılında Çerkez bir ailenin ortanca çocuğu olarak İstanbul Kadıköy’de dünyaya gelmiştir. Uludağ Üniversitesi İşletme ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde lisans eğitimi, Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim Dalı ile Mersin Üniversitesi Kadın Araştırmaları Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimi almıştır. Ardından Conley Üniversitesinde  Davranış Bilimleri doktorasını tamamlamıştır. 1996 yılından beri kurumsal hayatın içinde yönetim danışmanı&eğitmen ve yönetim sistemleri baş denetçisi olarak görev yapmış olan Yüksel, bu konuların yanı sıra kamu ve özel sektöre yönelik olarak Liderlik, Stratejik Yönetim, Kurumsallaşma ve Kişisel Gelişim alanlarında eğitimler vermektedir. Uzun yıllardır özellikle ihtiyaç sahibi kadınlara yönelik projeler gerçekleştiren Banu Yüksel ,    pandemi döneminde zoom üzerinden oluşturduğu bir platform ile Türkiye genelinde pek çok kadına ulaşıp her Salı akşamı ücretsiz online eğitim ve seminerler organize ediyor.  Bu organizasyonlara pek çoğu tanınmış bilim ve sanat insanlarını davet ederek özellikle merak edilen ve öğrenilmek istenen konularda aracılık yapıyor. Uzun bir süredir üniversite öğrencisi gençlere yönelik ücretsiz uzun dönemli Yönetici Yetiştirme Programları  ve kısa dönemli İş Hayatına Alıştırma eğitimleri düzenliyor.
Banu Yüksel, ‘Derinden’ ve ‘Kimse Fahişe Doğmaz’ kitaplarından sonra ‘Esrarengiz’ ile yazarlık serüvenine devam ediyor. Ayrıca, gençlere ve kadınlara yönelik eğitimler ve seminerler düzenliyor.

Banu Yüksel 2019 yılında çocuk yaşlarda ebeveynlerin davranış biçimlerinden oluşan travmalarını ileri ki yaşlarda ki toksik ilişki sürdürme biçimine dönüşmesini konu alan “Derinden” kitabı   ve  2021 yılında konsomatrislik yapan   kadınların   hayat gerçekliklerini konu alan sansasyonel kitabı “Kimse Fahişe Doğmaz”’ ı  yazan Banu Yüksel 3. Kitabı “Esrarengiz” ve şarkısı “Mitoman” ile yazarlık serüvenine  devam ediyor. 

 

Banu Yüksel 1975 yılında Çerkez bir ailenin ortanca çocuğu olarak İstanbul Kadıköy’de dünyaya gelmiştir. Uludağ Üniversitesi İşletme ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde lisans eğitimi, Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim Dalı ile Mersin Üniversitesi Kadın Araştırmaları Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimi almıştır. Ardından Conley Üniversitesinde  Davranış Bilimleri doktorasını tamamlamıştır. 1996 yılından beri kurumsal hayatın içinde yönetim danışmanı&eğitmen ve yönetim sistemleri baş denetçisi olarak görev yapmış olan Yüksel, bu konuların yanı sıra kamu ve özel sektöre yönelik olarak Liderlik, Stratejik Yönetim, Kurumsallaşma ve Kişisel Gelişim alanlarında eğitimler vermektedir.

Uzun yıllardır özellikle ihtiyaç sahibi kadınlara yönelik projeler gerçekleştiren Banu Yüksel ,    pandemi döneminde zoom üzerinden oluşturduğu bir platform ile Türkiye genelinde pek çok kadına ulaşıp her Salı akşamı ücretsiz online eğitim ve seminerler organize ediyor.  Bu organizasyonlara pek çoğu tanınmış bilim ve sanat insanlarını davet ederek özellikle merak edilen ve öğrenilmek istenen konularda aracılık yapıyor.

Uzun bir süredir üniversite öğrencisi gençlere yönelik ücretsiz uzun dönemli Yönetici Yetiştirme Programları  ve kısa dönemli İş Hayatına Alıştırma eğitimleri düzenliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.