,, ,

Youtube Premium Öğrenci Üyeliği Nasıl Yapılır? Youtube Premium Öğrenci Fiyatı

Bilim-Teknoloji 21.05.2024 - 14:12, Güncelleme: 21.05.2024 - 14:12 21124+ kez okundu.
 

Youtube Premium Öğrenci Üyeliği Nasıl Yapılır? Youtube Premium Öğrenci Fiyatı

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği, öğrencilere reklamsız izleme, arka planda oynatma ve YouTube Music Premium’a erişim gibi özel avantajlar sunar.
YouTube Premium Öğrenci Üyeliği , öğrencilere YouTube'u reklamsız izleme, videoları arka planda oynatma ve YouTube Music Premium'a erişme gibi özel avantajlar sunan indirimli bir üyelik planıdır. YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Nasıl Yapılır? YouTube Premium sayfasına gidin: https://support.google.com/youtube/answer/9158808?hl=tr&co=GENIE.Platform%3DAndroid "Üye Ol" butonuna tıklayın. "Öğrenci" seçeneğini seçin. Eğitim kurumunuzu ve e-posta adresinizi doğrulayın. Ödeme yönteminizi seçin ve üyeliğinizi tamamlayın. YouTube Premium Öğrenci Üyeliği için Gerekli Belgeler: Aktif bir öğrenci kimliği veya kayıt belgesi. Eğitim kurumunuzun e-posta adresi. YouTube Premium Öğrenci Fiyatı: Türkiye'de YouTube Premium Öğrenci Üyeliği aylık 37,99 TL'dir. Bu fiyat, bireysel üyelik fiyatının (aylık 57,99 TL) yaklaşık yarısıdır. YouTube Premium Öğrenci Üyeliğinin Avantajları: Reklamsız YouTube: Videoları reklamsız izleyin ve kesintisiz bir seyir deneyimi yaşayın. Arka Plan Oynatma: Videoları arka planda oynatın ve diğer uygulamaları kullanırken müziğin keyfini çıkarın. YouTube Music Premium: Milyonlarca şarkıya, albüme ve çalma listesine erişin, çevrimdışı dinleyin ve reklamsız müzik keyfi yaşayın. İndirme: Videoları ve müzikleri cihazınıza indirin ve internet bağlantısı olmadan izleyin veya dinleyin. YouTube Originals: Özgün içeriklere ve YouTube Originals filmlerine ve dizilerine erişin. YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler: Öğrenci statünüzü her yıl doğrulamanız gerekir. Eğer öğrencilik durumunuz sona ererse, üyeliğiniz otomatik olarak bireysel üyeliğe dönüşecek ve fiyatı artacaktır. Aile Planı ile indirim alamazsınız. YouTube Premium Aile Planı'na indirimli fiyatla üye olmak için ailenizdeki en az 4 kişinin öğrenci olması gerekir.
YouTube Premium Öğrenci Üyeliği, öğrencilere reklamsız izleme, arka planda oynatma ve YouTube Music Premium’a erişim gibi özel avantajlar sunar.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği , öğrencilere YouTube'u reklamsız izleme, videoları arka planda oynatma ve YouTube Music Premium'a erişme gibi özel avantajlar sunan indirimli bir üyelik planıdır.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Nasıl Yapılır?

  1. YouTube Premium sayfasına gidin: https://support.google.com/youtube/answer/9158808?hl=tr&co=GENIE.Platform%3DAndroid
  2. "Üye Ol" butonuna tıklayın.
  3. "Öğrenci" seçeneğini seçin.
  4. Eğitim kurumunuzu ve e-posta adresinizi doğrulayın.
  5. Ödeme yönteminizi seçin ve üyeliğinizi tamamlayın.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği için Gerekli Belgeler:

  • Aktif bir öğrenci kimliği veya kayıt belgesi.
  • Eğitim kurumunuzun e-posta adresi.

YouTube Premium Öğrenci Fiyatı:

Türkiye'de YouTube Premium Öğrenci Üyeliği aylık 37,99 TL'dir.

Bu fiyat, bireysel üyelik fiyatının (aylık 57,99 TL) yaklaşık yarısıdır.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliğinin Avantajları:

  • Reklamsız YouTube: Videoları reklamsız izleyin ve kesintisiz bir seyir deneyimi yaşayın.
  • Arka Plan Oynatma: Videoları arka planda oynatın ve diğer uygulamaları kullanırken müziğin keyfini çıkarın.
  • YouTube Music Premium: Milyonlarca şarkıya, albüme ve çalma listesine erişin, çevrimdışı dinleyin ve reklamsız müzik keyfi yaşayın.
  • İndirme: Videoları ve müzikleri cihazınıza indirin ve internet bağlantısı olmadan izleyin veya dinleyin.
  • YouTube Originals: Özgün içeriklere ve YouTube Originals filmlerine ve dizilerine erişin.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler:

  • Öğrenci statünüzü her yıl doğrulamanız gerekir. Eğer öğrencilik durumunuz sona ererse, üyeliğiniz otomatik olarak bireysel üyeliğe dönüşecek ve fiyatı artacaktır.
  • Aile Planı ile indirim alamazsınız. YouTube Premium Aile Planı'na indirimli fiyatla üye olmak için ailenizdeki en az 4 kişinin öğrenci olması gerekir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.