,, ,

Onur Akay'dan Ürkütücü İtiraf: 'Kadir Doğulu İçin Yumruk Yedim'

Magazin 23.05.2024 - 11:12, Güncelleme: 23.05.2024 - 11:12 16094+ kez okundu.
 

Onur Akay'dan Ürkütücü İtiraf: 'Kadir Doğulu İçin Yumruk Yedim'

Magazin yazarı Onur Akay, saldırıya uğradığını belirtti. Yüzü morarmış fotoğrafıyla dikkat çeken Akay, saldırganın Kadir Doğulu ve tarikat için vurduğunu söyledi.
'Felaket Tellalı' olarak ün magazin yazarı Onur Akay , son paylaşımıyla herkesi korkuttu. Yüzü, gözü, dudakları mosmor bir şekilde fotoğraf paylaşan Onur Akay,  saldırıya uğradığını söyledi. Akay'ın paylaşımındaki Kadir Doğulu detayı ise dikkat çekti. Arkadaşlarıyla bir mekanda otururken saldırıya uğradığını söyleyen Akay,  kendisine yumruk atan kişinin bunu neden yaptığını da açıkladı. İşte Onur Akay'ın o paylaşımı... ''Dün gece çok sevdğim dostlarımla otururken, birden saldırıya uğradım. Gözüme yumruk atan kişi birincisi Kadir Doğulu için dedi vurdu, bu da tarikat için dedi ve yine vurdu.'' Onur Akay'a saldıran kişinin kim olduğu henüz bilinmiyor.
Magazin yazarı Onur Akay, saldırıya uğradığını belirtti. Yüzü morarmış fotoğrafıyla dikkat çeken Akay, saldırganın Kadir Doğulu ve tarikat için vurduğunu söyledi.

'Felaket Tellalı' olarak ün magazin yazarı Onur Akay , son paylaşımıyla herkesi korkuttu. Yüzü, gözü, dudakları mosmor bir şekilde fotoğraf paylaşan Onur Akay,  saldırıya uğradığını söyledi. Akay'ın paylaşımındaki Kadir Doğulu detayı ise dikkat çekti. Arkadaşlarıyla bir mekanda otururken saldırıya uğradığını söyleyen Akay,  kendisine yumruk atan kişinin bunu neden yaptığını da açıkladı. İşte Onur Akay'ın o paylaşımı...

''Dün gece çok sevdğim dostlarımla otururken, birden saldırıya uğradım. Gözüme yumruk atan kişi birincisi Kadir Doğulu için dedi vurdu, bu da tarikat için dedi ve yine vurdu.''

Onur Akay'a saldıran kişinin kim olduğu henüz bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.