,, ,

Bartın’da İşçi Çıkarma Skandalı: Milletvekili Aldatmaz Tepki Gösterdi

Siyaset 01.06.2024 - 12:03, Güncelleme: 01.06.2024 - 12:03 8612+ kez okundu.
 

Bartın’da İşçi Çıkarma Skandalı: Milletvekili Aldatmaz Tepki Gösterdi

AK Parti Milletvekili Aldatmaz, Bartın Belediyesi’ndeki işçi çıkarma skandalına tepki gösterdi ve siyasi saiklerle insanların ekmeğiyle oynanmasının yanlış olduğunu belirtti
AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz , Bartın Belediyesi'nde yaşanan işçi çıkarma skandalına tepki gösterdi. Yusuf Ziya Aldatmaz , "Siyasi saiklerle insanların ekmeği ile oynamak doğru değil!" dedi. Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya'nın 31 Mart seçimlerinden sonra borçları siyasi bir şova dönüştürdüğünü belirten Yusuf Ziya Aldatmaz , seçim öncesi yapılan "Kimse ekmeğiyle oynanmayacak" açıklamalarına rağmen işçi çıkarılacağını ifade etti. Aldatmaz, "Başlangıçtaki şov, siyasi kadrolaşmanın ilk adımıydı. Şimdi 104 kişinin işine son verilmiş, bazı işçiler mobinge maruz kalmaktadır. Biz insanların ekmeğiyle oynanmasına ve mobinge karşıyız." dedi. Milletvekili Aldatmaz, Belediyenin işçi alımlarını takip edeceğini ve siyasi kadrolaşmaya izin vermeyeceklerini vurgulayarak, "Eleman ihtiyacı varsa öncelik işten çıkarılan hemşehrilerimize verilmelidir." şeklinde konuştu.
AK Parti Milletvekili Aldatmaz, Bartın Belediyesi’ndeki işçi çıkarma skandalına tepki gösterdi ve siyasi saiklerle insanların ekmeğiyle oynanmasının yanlış olduğunu belirtti

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz , Bartın Belediyesi'nde yaşanan işçi çıkarma skandalına tepki gösterdi. Yusuf Ziya Aldatmaz , "Siyasi saiklerle insanların ekmeği ile oynamak doğru değil!" dedi.

Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya'nın 31 Mart seçimlerinden sonra borçları siyasi bir şova dönüştürdüğünü belirten Yusuf Ziya Aldatmaz , seçim öncesi yapılan "Kimse ekmeğiyle oynanmayacak" açıklamalarına rağmen işçi çıkarılacağını ifade etti.

Aldatmaz, "Başlangıçtaki şov, siyasi kadrolaşmanın ilk adımıydı. Şimdi 104 kişinin işine son verilmiş, bazı işçiler mobinge maruz kalmaktadır. Biz insanların ekmeğiyle oynanmasına ve mobinge karşıyız." dedi.

Milletvekili Aldatmaz, Belediyenin işçi alımlarını takip edeceğini ve siyasi kadrolaşmaya izin vermeyeceklerini vurgulayarak, "Eleman ihtiyacı varsa öncelik işten çıkarılan hemşehrilerimize verilmelidir." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.