,, ,

Ünlü Oyuncu Tekin Temel Hayatını Kaybetti

Gündem 23.10.2024 - 13:40, Güncelleme: 23.10.2024 - 13:42 1194 kez okundu.
 

Ünlü Oyuncu Tekin Temel Hayatını Kaybetti

Tanınmış oyuncu Tekin Temel, 56 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Menajeri aracılığıyla duyurulan acı haber, sevenleri ve meslektaşları arasında derin bir üzüntü yarattı
Tanınmış oyuncu Tekin Temel , 56 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi, menajeri aracılığıyla duyuran Temel'in menajeri, "Çok üzgünüm. Oyuncum Tekin Temel bu sabah vefat etmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerin başı sağ olsun" şeklinde bir açıklama yaptı. Tekin Temel 'in, sabah saatlerinde dizi setine gitmek üzere hazırlanırken kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Daha önce de kalp krizi geçiren ve kalbine stent takılan Temel'in ani ölümü, sevenleri ve meslektaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Ünlü oyuncunun cenaze namazı, ikindi namazının ardından Ataşehir Refiye Soyak Camisi’nde kılınacak ve son yolculuğuna uğurlanacak. Temel, Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin ve Veda gibi projelerdeki başarılı performanslarıyla tanınıyordu.
Tanınmış oyuncu Tekin Temel, 56 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Menajeri aracılığıyla duyurulan acı haber, sevenleri ve meslektaşları arasında derin bir üzüntü yarattı

Tanınmış oyuncu Tekin Temel , 56 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi, menajeri aracılığıyla duyuran Temel'in menajeri, "Çok üzgünüm. Oyuncum Tekin Temel bu sabah vefat etmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerin başı sağ olsun" şeklinde bir açıklama yaptı.

Tekin Temel 'in, sabah saatlerinde dizi setine gitmek üzere hazırlanırken kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Daha önce de kalp krizi geçiren ve kalbine stent takılan Temel'in ani ölümü, sevenleri ve meslektaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Ünlü oyuncunun cenaze namazı, ikindi namazının ardından Ataşehir Refiye Soyak Camisi’nde kılınacak ve son yolculuğuna uğurlanacak. Temel, Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin ve Veda gibi projelerdeki başarılı performanslarıyla tanınıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.