,, ,

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç, Oğlu Emir'in Mezuniyet Gururunu Yaşadı!

Magazin 06.06.2024 - 09:56, Güncelleme: 06.06.2024 - 09:56 12650+ kez okundu.
 

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç, Oğlu Emir'in Mezuniyet Gururunu Yaşadı!

Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali yaparken, Barış Kılıç oğlu Emir’in mezuniyetini kutluyor. Yaz tatili başlıyor.
Show TV 'nin Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisi cuma günü sezon finali yapacak. Bu güzel haberin ardından dizinin sevilen oyuncularından Barış Kılıç , dün akşam oğlu Emir'in mezuniyet gururunu yaşadı. Kılıç'ın 13 yaşındaki oğlu Emir Kılıç, ortaokuldan mezun oldu. Emir'in arkadaşlarıyla mavi balonlar uçurdukları mezuniyet töreni Çırağan Sarayı 'nda gerçekleşti. Törene, aynı zamanda menajerliğini yapan eşi Ayşegül Kılıç ve büyük oğlu Batu da katıldı. Barış Kılıç, oğlu Emir'in bu özel gününde duygusal anlar yaşadı. Aile, bu mutlu anları fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Pazartesi günü dizi setinde işini tamamlayan Barış Kılıç, okulların tatile girmesiyle yaz boyu dinlenecek. Kızılcık Şerbeti 'nin sezon finali ile birlikte Barış Kılıç'ın dinlenme tatili de başlayacak. Oyuncu, yaz aylarını ailesiyle birlikte keyifli bir şekilde geçirmeyi planlıyor. Barış Kılıç ve ailesine bu özel günde mutluluklar dileriz!
Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali yaparken, Barış Kılıç oğlu Emir’in mezuniyetini kutluyor. Yaz tatili başlıyor.

Show TV 'nin Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisi cuma günü sezon finali yapacak. Bu güzel haberin ardından dizinin sevilen oyuncularından Barış Kılıç , dün akşam oğlu Emir'in mezuniyet gururunu yaşadı.

Kılıç'ın 13 yaşındaki oğlu Emir Kılıç, ortaokuldan mezun oldu. Emir'in arkadaşlarıyla mavi balonlar uçurdukları mezuniyet töreni Çırağan Sarayı 'nda gerçekleşti. Törene, aynı zamanda menajerliğini yapan eşi Ayşegül Kılıç ve büyük oğlu Batu da katıldı.

Barış Kılıç, oğlu Emir'in bu özel gününde duygusal anlar yaşadı. Aile, bu mutlu anları fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Pazartesi günü dizi setinde işini tamamlayan Barış Kılıç, okulların tatile girmesiyle yaz boyu dinlenecek.

Kızılcık Şerbeti 'nin sezon finali ile birlikte Barış Kılıç'ın dinlenme tatili de başlayacak. Oyuncu, yaz aylarını ailesiyle birlikte keyifli bir şekilde geçirmeyi planlıyor.

Barış Kılıç ve ailesine bu özel günde mutluluklar dileriz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.