,, ,

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Çarpıcı Açıklamalar!

Spor 06.06.2024 - 10:49, Güncelleme: 06.06.2024 - 10:49 18432+ kez okundu.
 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Çarpıcı Açıklamalar!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ebrar Karakurt ve Jose Mourinho hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı, Zaha transferindeki gerçekleri anlattı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç , katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç, milli basketbolcu Ebrar Karakurt 'u Fenerbahçe'ye transfer etmek istediğini, Jose Mourinho 'ya Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi reddettiğini ve Crystal Palace 'tan ayrılan Wilfried Zaha 'nın transferinde yaşananları anlattı. Ebrar Karakurt için Teklif Hazır: "Ebrar Karakurt 'u isterim ben. Ebrar, müthiş bir oyuncu. Rusya'da istatistikleri kırdı, rekor bırakmadı. Çılgın bir oyuncu, çılgın bir karakter. Bir kere yemek yedik beraber. Orada da şakayla karışık laf açıldı. Dünya çapında bir takım olacaksanız, biz oraya yakınız, en iyi Türkler'i almalısınız, Ebrar da öyle biri." Koç, Ebrar Karakurt 'un Fenerbahçe'ye transferi için girişimlerde bulunacaklarını da sözlerine ekledi. Mourinho'ya Reddedilen Teklif: "Suudi Arabistan'dan Jose Mourinho 'ya teklif vardı. Telaffuz etmeye bile cesaret edemeyeceğim paralar teklif ettiler. Jose Mourinho 'ya "Neden Fenerbahçe ?" dediğimizde ise sadece şampiyon olmak istemediğini söyledi. Fenerbahçe'yi Avrupa'nın ilk iki kupasında bir noktaya getirirse başarılı olacağını söyledi." Koç, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye transfer olmamasının sebebinin sadece maddiyat olmadığını ve teknik direktörün Avrupa'da daha büyük hedefleri olduğunu belirtti. Zaha Transferinin Gerçekleri: "Biz Zaha'yla 1 sene görüştük. 8.5 milyon euro maaşta bıraktık biz. Çalım mı çalım ama biz o rakamlara imza atmadık. Zaha'nın KAP'a bildirilen rakamına bak, gerçeklere bak, siyahla beyaz kadar farklı." Koç, Crystal Palace'tan ayrılan Wilfried Zaha'nın transferinde Fenerbahçe'nin resmi teklifinin 8.5 milyon euro maaş olduğunu ve KAP'a bildirilen astronomik rakamın gerçeği yansıtmadığını savundu. Koç'un açıklamaları, Fenerbahçe'nin transfer politikası ve gelecek planları hakkında önemli ipuçları veriyor. Ebrar Karakurt'un transferi ve Jose Mourinho ile yapılan görüşmeler Fenerbahçe taraftarlarının büyük ilgisini çekerken, Wilfried Zaha transferindeki gerçekler de merak uyandırıyor.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ebrar Karakurt ve Jose Mourinho hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı, Zaha transferindeki gerçekleri anlattı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç , katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç, milli basketbolcu Ebrar Karakurt 'u Fenerbahçe'ye transfer etmek istediğini, Jose Mourinho 'ya Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi reddettiğini ve Crystal Palace 'tan ayrılan Wilfried Zaha 'nın transferinde yaşananları anlattı.

Ebrar Karakurt için Teklif Hazır:

" Ebrar Karakurt 'u isterim ben. Ebrar, müthiş bir oyuncu. Rusya'da istatistikleri kırdı, rekor bırakmadı. Çılgın bir oyuncu, çılgın bir karakter. Bir kere yemek yedik beraber. Orada da şakayla karışık laf açıldı. Dünya çapında bir takım olacaksanız, biz oraya yakınız, en iyi Türkler'i almalısınız, Ebrar da öyle biri."

Koç, Ebrar Karakurt 'un Fenerbahçe'ye transferi için girişimlerde bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

Mourinho'ya Reddedilen Teklif:

"Suudi Arabistan'dan Jose Mourinho 'ya teklif vardı. Telaffuz etmeye bile cesaret edemeyeceğim paralar teklif ettiler. Jose Mourinho 'ya "Neden Fenerbahçe ?" dediğimizde ise sadece şampiyon olmak istemediğini söyledi. Fenerbahçe'yi Avrupa'nın ilk iki kupasında bir noktaya getirirse başarılı olacağını söyledi."

Koç, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye transfer olmamasının sebebinin sadece maddiyat olmadığını ve teknik direktörün Avrupa'da daha büyük hedefleri olduğunu belirtti.

Zaha Transferinin Gerçekleri:

"Biz Zaha'yla 1 sene görüştük. 8.5 milyon euro maaşta bıraktık biz. Çalım mı çalım ama biz o rakamlara imza atmadık. Zaha'nın KAP'a bildirilen rakamına bak, gerçeklere bak, siyahla beyaz kadar farklı."

Koç, Crystal Palace'tan ayrılan Wilfried Zaha'nın transferinde Fenerbahçe'nin resmi teklifinin 8.5 milyon euro maaş olduğunu ve KAP'a bildirilen astronomik rakamın gerçeği yansıtmadığını savundu.

Koç'un açıklamaları, Fenerbahçe'nin transfer politikası ve gelecek planları hakkında önemli ipuçları veriyor. Ebrar Karakurt'un transferi ve Jose Mourinho ile yapılan görüşmeler Fenerbahçe taraftarlarının büyük ilgisini çekerken, Wilfried Zaha transferindeki gerçekler de merak uyandırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.