,, ,

Yayladağı'nda Parmağına Yüzük Sıkışan Vatandaşa İtfaiye Ekipleri Yetişti!

Gündem 10.06.2024 - 17:09, Güncelleme: 10.06.2024 - 17:09 4766+ kez okundu.
 

Yayladağı'nda Parmağına Yüzük Sıkışan Vatandaşa İtfaiye Ekipleri Yetişti!

Yayladağı’nda, parmağına yüzük sıkışan vatandaş, itfaiyenin yardımıyla rahatladı. Ev kazalarına karşı dikkatli olun, özellikle yüzük kullanırken
Yayladağı 'nda yaşanan ilginç bir olayda, parmağına yüzük sıkışan bir vatandaş, itfaiye ekiplerinin imdadına sığındı. Yüzük spiralle kesilerek vatandaşın parmağından çıkartıldı. Edinilen bilgilere göre, Yayladağı'nda ikamet eden bir vatandaş, parmağına takılı olan yüzüğü çıkaramayınca çareyi itfaiye ekiplerinden yardım istemekte buldu. Olay yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, özel ekipmanlar kullanarak vatandaşın parmağına sıkışan yüzüğü spiralle kesmeyi başardı. Yaklaşık bir saat süren çalışma sonucunda vatandaşın parmağından çıkartılan yüzük, büyük bir rahatlama yaşamasına neden oldu. Bu olay, vatandaşlara ev kazalarına karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda bir uyarıda bulunuyor. Özellikle küçük ve dar alanlarda yüzük takmanın tehlikeli olabileceği unutulmamalıdır.
Yayladağı’nda, parmağına yüzük sıkışan vatandaş, itfaiyenin yardımıyla rahatladı. Ev kazalarına karşı dikkatli olun, özellikle yüzük kullanırken

Yayladağı 'nda yaşanan ilginç bir olayda, parmağına yüzük sıkışan bir vatandaş, itfaiye ekiplerinin imdadına sığındı. Yüzük spiralle kesilerek vatandaşın parmağından çıkartıldı.

Edinilen bilgilere göre, Yayladağı'nda ikamet eden bir vatandaş, parmağına takılı olan yüzüğü çıkaramayınca çareyi itfaiye ekiplerinden yardım istemekte buldu. Olay yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, özel ekipmanlar kullanarak vatandaşın parmağına sıkışan yüzüğü spiralle kesmeyi başardı.

Yaklaşık bir saat süren çalışma sonucunda vatandaşın parmağından çıkartılan yüzük, büyük bir rahatlama yaşamasına neden oldu.

Bu olay, vatandaşlara ev kazalarına karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda bir uyarıda bulunuyor. Özellikle küçük ve dar alanlarda yüzük takmanın tehlikeli olabileceği unutulmamalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.