,, ,

Bitlis'te "İlimizi Tanıyalım Projesi" Kapsamında Ovakışla Alakır İlkokulu Öğrencileri Ziyaret Edildi

Gündem 10.06.2024 - 17:17, Güncelleme: 10.06.2024 - 17:17 4814+ kez okundu.
 

Bitlis'te "İlimizi Tanıyalım Projesi" Kapsamında Ovakışla Alakır İlkokulu Öğrencileri Ziyaret Edildi

Bitlis Valisi Karaömeroğlu, ‘İlimizi Tanıyalım Projesi’ kapsamında Ovakışla Alakır İlkokulu’nu ziyaret etti, öğrencilerle sohbet etti
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu , ilçe ve köylerde eğitim gören çocukların kenti daha iyi tanımaları amacıyla başlatılan "İlimizi Tanıyalım Projesi" kapsamında, Ovakışla Alakır İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti. Vali Karaömeroğlu, ziyarette öğrencilerle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerin isteklerini ve taleplerini dinleyen Vali Karaömeroğlu, onlara kendilerini iyi geliştirmeleri ve bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. "İlimizi Tanıyalım Projesi"nin Önemi Vurgulandı Vali Karaömeroğlu, "İlimizi Tanıyalım Projesi"nin önemini vurgulayarak, bu proje kapsamında ilçe ve köylerde eğitim gören çocukların kenti daha iyi tanımalarını ve bu sayede hem şehrimize hem de geleceğe daha bağlı bireyler olarak yetişmelerini hedeflediklerini ifade etti. Karaömeroğlu, "Bu projemiz kapsamında ilçe ve köylerimizdeki okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Onların isteklerini ve taleplerini dinliyoruz. Aynı zamanda şehrimizin tarihi, kültürü ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler veriyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz kenti daha iyi tanıyor ve şehrimize karşı bir sevgi ve bağlılık duygusu geliştiriyorlar." dedi. Ziyaret Büyük Sevinç Yarattı Vali Karaömeroğlu'nun ziyareti, Ovakışla Alakır İlkokulu öğrencilerinde büyük bir sevinç yarattı. Öğrenciler, Vali Karaömeroğlu'na ve beraberindeki heyete şehrimize dair merak ettikleri soruları sorarak keyifli bir sohbet imkanı buldular.
Bitlis Valisi Karaömeroğlu, ‘İlimizi Tanıyalım Projesi’ kapsamında Ovakışla Alakır İlkokulu’nu ziyaret etti, öğrencilerle sohbet etti

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu , ilçe ve köylerde eğitim gören çocukların kenti daha iyi tanımaları amacıyla başlatılan "İlimizi Tanıyalım Projesi" kapsamında, Ovakışla Alakır İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Vali Karaömeroğlu, ziyarette öğrencilerle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerin isteklerini ve taleplerini dinleyen Vali Karaömeroğlu, onlara kendilerini iyi geliştirmeleri ve bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

"İlimizi Tanıyalım Projesi"nin Önemi Vurgulandı

Vali Karaömeroğlu, "İlimizi Tanıyalım Projesi"nin önemini vurgulayarak, bu proje kapsamında ilçe ve köylerde eğitim gören çocukların kenti daha iyi tanımalarını ve bu sayede hem şehrimize hem de geleceğe daha bağlı bireyler olarak yetişmelerini hedeflediklerini ifade etti.

Karaömeroğlu, "Bu projemiz kapsamında ilçe ve köylerimizdeki okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Onların isteklerini ve taleplerini dinliyoruz. Aynı zamanda şehrimizin tarihi, kültürü ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler veriyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz kenti daha iyi tanıyor ve şehrimize karşı bir sevgi ve bağlılık duygusu geliştiriyorlar." dedi.

Ziyaret Büyük Sevinç Yarattı

Vali Karaömeroğlu'nun ziyareti, Ovakışla Alakır İlkokulu öğrencilerinde büyük bir sevinç yarattı. Öğrenciler, Vali Karaömeroğlu'na ve beraberindeki heyete şehrimize dair merak ettikleri soruları sorarak keyifli bir sohbet imkanı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.