,, ,

Basın Konseyi, Medyada Etik Denetim Konularını İzmir’de Tartıştı

Gündem 12.06.2024 - 13:24, Güncelleme: 12.06.2024 - 13:24 5874+ kez okundu.
 

Basın Konseyi, Medyada Etik Denetim Konularını İzmir’de Tartıştı

Basın Konseyi ve UNESCO, İzmir’de ‘Medyada Güven Oluşturmak’ semineri düzenledi; etik denetim konuları ele alındı
Basın Konseyi ’nin Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) ile imzaladığı ortaklık anlaşması çerçevesinde yürütülen GÜNEY AVRUPA’DA MEDYAYA GÜVEN OLUŞTURMAK: KAMUSAL BİR GÖREV OLARAK GAZETECİLİĞE DESTEK” Projesinin bileşenlerinden biri olan bölgesel eğitim seminerlerinin bir yenisi 11 Haziran Salı Günü İzmir'de gerçekleşti. Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç 'in konuşmacı olduğu seminer İzmir Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonu'nda yapıldı. Açılış konuşmasını İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi'nin yaptığı seminerde Pınar Türenç Basın Konseyi ve medyada etik denetim konularını anlattı. Türenç, medya etiğinin, ifade özgürlüğü ile birlikte basının yaşaması için en önemli unsurlar arasında bulunduğunu belirtti. Semineri, Basın Konseyi Yüksek Kurul üyesi Misket Dikmen 'in yanısıra çok sayıda İzmirli Gazeteci izledi. Semineri izleyen gazetecilere birer sertifika da verildi. Basın Konseyi’nin UNESCO ve Avrupa Birliği çerçevesinde gerçekleştirdiği ‘Medyada Etik’ seminerleri devam edecek. Sonraki seminerlere katılmak isteyen gazeteci ve gazeteci adayları yoneticibasinkonseyi@gmail.com adresinden bilgi alabilir.
Basın Konseyi ve UNESCO, İzmir’de ‘Medyada Güven Oluşturmak’ semineri düzenledi; etik denetim konuları ele alındı

Basın Konseyi ’nin Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) ile imzaladığı ortaklık anlaşması çerçevesinde yürütülen GÜNEY AVRUPA’DA MEDYAYA GÜVEN OLUŞTURMAK: KAMUSAL BİR GÖREV OLARAK GAZETECİLİĞE DESTEK” Projesinin bileşenlerinden biri olan bölgesel eğitim seminerlerinin bir yenisi 11 Haziran Salı Günü İzmir'de gerçekleşti.

Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç 'in konuşmacı olduğu seminer İzmir Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonu'nda yapıldı. Açılış konuşmasını İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi'nin yaptığı seminerde Pınar Türenç Basın Konseyi ve medyada etik denetim konularını anlattı. Türenç, medya etiğinin, ifade özgürlüğü ile birlikte basının yaşaması için en önemli unsurlar arasında bulunduğunu belirtti.
Semineri, Basın Konseyi Yüksek Kurul üyesi Misket Dikmen 'in yanısıra çok sayıda İzmirli Gazeteci izledi. Semineri izleyen gazetecilere birer sertifika da verildi.
Basın Konseyi’nin UNESCO ve Avrupa Birliği çerçevesinde gerçekleştirdiği ‘Medyada Etik’ seminerleri devam edecek. Sonraki seminerlere katılmak isteyen gazeteci ve gazeteci adayları yoneticibasinkonseyi@gmail.com adresinden bilgi alabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.