,, ,

Pekin-Paris Klasik Otomobil Rallisi Yozgat'tan Geçti!

Otomobil 15.06.2024 - 11:33, Güncelleme: 15.06.2024 - 11:33 26239+ kez okundu.
 

Pekin-Paris Klasik Otomobil Rallisi Yozgat'tan Geçti!

ekin’den Paris’e tarihi yolculuk! 70 klasik araç, 37 gün süren macerada 14.500 km kat ediyor.
Dünyanın en uzun klasik otomobil rallisi olarak bilinen Pekin - Paris Klasik Otomobil Rallisi'nin 8. edisyonu başladı. Bu yıl da İngiltere merkezli HERO-ERA klasik otomobil yarış kulübü tarafından düzenlenen ralliye 70 klasik araç katıldı. Ralli, 18 Mayıs'ta Çin'in başkenti Pekin'den start aldı ve 37 gün sürecek bir maceraya atıldı. Kazakistan, Azerbaycan, Gürcistan, Türkiye, Yunanistan, San Marino, İtalya ve Fransa'yı da kapsayan rota boyunca klasik araçlar 14 bin 500 kilometre yol kat edecek. Yozgat Etabı Tamamlandı Ralliye katılan araçlar, 12 Haziran'da Gürcistan üzerinden Türkiye'ye giriş yaptı. 15 Haziran'da TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde bir gösteri düzenleyecek olan ekipler, 16 Haziran'da İstanbul'da olacaklar. Yozgat'ta Heyecan Yaşandı Rallinin Türkiye etabında Yozgat da önemli bir durak noktası oldu. 14 Haziran'da Akdağmadeni ilçemizden başlayan etapta, klasik araçlar Saraykent, Sorgun ve il merkezini geçtikten sonra Yerköy ilçemizden ayrılarak güzergahlarına devam etti. Yozgatlılar, bu tarihi ralliye katılan klasik araçları büyük bir ilgiyle izledi ve bu heyecan verici olaya tanıklık etti. Ralli Ne Zaman Bitiyor? Pekin-Paris Klasik Otomobil Rallisi, 17 Haziran günü Yunanistan üzerinden Avrupa'ya geçerek 23 Haziran'da Paris'te sona erecek.
ekin’den Paris’e tarihi yolculuk! 70 klasik araç, 37 gün süren macerada 14.500 km kat ediyor.

Dünyanın en uzun klasik otomobil rallisi olarak bilinen Pekin - Paris Klasik Otomobil Rallisi'nin 8. edisyonu başladı. Bu yıl da İngiltere merkezli HERO-ERA klasik otomobil yarış kulübü tarafından düzenlenen ralliye 70 klasik araç katıldı.

Ralli, 18 Mayıs'ta Çin'in başkenti Pekin'den start aldı ve 37 gün sürecek bir maceraya atıldı. Kazakistan, Azerbaycan, Gürcistan, Türkiye, Yunanistan, San Marino, İtalya ve Fransa'yı da kapsayan rota boyunca klasik araçlar 14 bin 500 kilometre yol kat edecek.

Yozgat Etabı Tamamlandı

Ralliye katılan araçlar, 12 Haziran'da Gürcistan üzerinden Türkiye'ye giriş yaptı. 15 Haziran'da TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde bir gösteri düzenleyecek olan ekipler, 16 Haziran'da İstanbul'da olacaklar.

Yozgat'ta Heyecan Yaşandı

Rallinin Türkiye etabında Yozgat da önemli bir durak noktası oldu. 14 Haziran'da Akdağmadeni ilçemizden başlayan etapta, klasik araçlar Saraykent, Sorgun ve il merkezini geçtikten sonra Yerköy ilçemizden ayrılarak güzergahlarına devam etti.

Yozgatlılar, bu tarihi ralliye katılan klasik araçları büyük bir ilgiyle izledi ve bu heyecan verici olaya tanıklık etti.

Ralli Ne Zaman Bitiyor?

Pekin-Paris Klasik Otomobil Rallisi, 17 Haziran günü Yunanistan üzerinden Avrupa'ya geçerek 23 Haziran'da Paris'te sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.