,, ,

Barış Arduç ve Hande Erçel "Rüzgara Bırak" Filminde Bir Araya Geldi!

Tv-Dünyası 15.06.2024 - 12:15, Güncelleme: 15.06.2024 - 12:15 10727+ kez okundu.
 

Barış Arduç ve Hande Erçel "Rüzgara Bırak" Filminde Bir Araya Geldi!

Ceylan Naz'ın senaryosunu kaleme aldığı, Engin Erden'in yönettiği film, bayramdan sonra İstanbul'da vizyona girecek.
Güçlü kadrosu ve merak uyandıran senaryosu ile şimdiden çok konuşulan " Rüzgara Bırak " filminin ilk kareleri okuma provasından sızdı! Barış Arduç ve Hande Erçel 'in ilk defa birlikte yer aldıkları filmde hayranları, bu ikilinin uyumuna ve enerjisine şimdiden hayran kaldı. Ceylan Naz'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Engin Erden'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcılığını Lanistar Medya ve Royal Pictures üstleniyor. Çekimlerine bayramdan sonra İstanbul'da başlanacak filmin diğer sahneleri Urla, Çeşme ve Alaçatı'da çekilecek. Rüzgara Bırak'ın Konusu: Yazman Şirketler Grubu'nun iki varisi, Ege Yazıcı ( Barış Arduç ) ve Aslı Mansoy ( Hande Erçel ) büyük bir sınavla karşı karşıyadır. Ege'nin Çeşme 'de kurduğu sörf okulu, şirketin varlığının devamı için hayati önem taşımaktadır. Şirket CEO'su Aslı ise bu koyda dev bir otel inşa etme planındadır. Farklı dünyalardan gelen ve zıt karakterlere sahip Ege ve Aslı, bu zor durum karşısında ortak bir çözüm bulmak zorundadır. Acaba bu ikili şirketlerine mi, sörf koyuna mı yoksa birbirlerine mi sahip çıkacaklar? " Rüzgara Bırak ", romantik komedi türünde izleyiciyi eğlendirmeye ve heyecanlandırmaya hazırlanıyor! Filmin vizyon tarihi ise henüz netlik kazanmadı.
Ceylan Naz'ın senaryosunu kaleme aldığı, Engin Erden'in yönettiği film, bayramdan sonra İstanbul'da vizyona girecek.

Güçlü kadrosu ve merak uyandıran senaryosu ile şimdiden çok konuşulan " Rüzgara Bırak " filminin ilk kareleri okuma provasından sızdı!

Barış Arduç ve Hande Erçel 'in ilk defa birlikte yer aldıkları filmde hayranları, bu ikilinin uyumuna ve enerjisine şimdiden hayran kaldı.

Ceylan Naz'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Engin Erden'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcılığını Lanistar Medya ve Royal Pictures üstleniyor.

Çekimlerine bayramdan sonra İstanbul'da başlanacak filmin diğer sahneleri Urla, Çeşme ve Alaçatı'da çekilecek.

Rüzgara Bırak'ın Konusu:

Yazman Şirketler Grubu'nun iki varisi, Ege Yazıcı ( Barış Arduç ) ve Aslı Mansoy ( Hande Erçel ) büyük bir sınavla karşı karşıyadır. Ege'nin Çeşme 'de kurduğu sörf okulu, şirketin varlığının devamı için hayati önem taşımaktadır. Şirket CEO'su Aslı ise bu koyda dev bir otel inşa etme planındadır.

Farklı dünyalardan gelen ve zıt karakterlere sahip Ege ve Aslı, bu zor durum karşısında ortak bir çözüm bulmak zorundadır. Acaba bu ikili şirketlerine mi, sörf koyuna mı yoksa birbirlerine mi sahip çıkacaklar?

" Rüzgara Bırak ", romantik komedi türünde izleyiciyi eğlendirmeye ve heyecanlandırmaya hazırlanıyor!

Filmin vizyon tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.