,, ,

Yeşilçam Efsanesi Ahu Tuğba Miami'de Tekrar Hastaneye Kaldırıldı!

Magazin 18.06.2024 - 14:24, Güncelleme: 18.06.2024 - 14:24 10303+ kez okundu.
 

Yeşilçam Efsanesi Ahu Tuğba Miami'de Tekrar Hastaneye Kaldırıldı!

Yeşilçam’ın efsane ismi Ahu Tuğba, sağlık sorunları nedeniyle Miami’de hastaneye kaldırıldı. Anjelik, annesi için dualarınızı istiyor.
80'li yılların unutulmaz isimlerinden Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba , Miami 'deki evinde rahatsızlanarak yeniden hastaneye kaldırıldı. Kızı Anjelik , gazeteci Olcay Ünal Sert'e ulaşarak annesi için dua istedi. Tuğba, Nisan ayında Los Angeles 'ta geçirdiği trafik kazasının ardından 8 saatlik bir kaburga ameliyatı geçirmişti. Yoğun bakımda 3 hafta tedavi gören ve ardından normal odaya alınan Tuğba, Mayıs ayında evine dönerek fizik tedaviye başlamıştı. Olcay Ünal Sert'e konuşan Tuğba, yemek yiyemediğini ve mamayla beslendiğini açıklayarak şunları söylemişti: "Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır." Ahu Tuğba'ya acil şifalar dilerken, bayramda kendisiyle yaptığı konuşmayı da hatırlatmak isteriz. Tuğba o gün, "Hayatımız pamuk ipliğine bağlı. İnşallah bunu da atlatacağım" demişti. Biz de Ahu Tuğba'nın bu zorluğu da atlatacağına inanıyoruz. Ahu Tuğba'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve dualarımızın onunla olduğunu bildiriyoruz.
Yeşilçam’ın efsane ismi Ahu Tuğba, sağlık sorunları nedeniyle Miami’de hastaneye kaldırıldı. Anjelik, annesi için dualarınızı istiyor.

80'li yılların unutulmaz isimlerinden Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba , Miami 'deki evinde rahatsızlanarak yeniden hastaneye kaldırıldı. Kızı Anjelik , gazeteci Olcay Ünal Sert'e ulaşarak annesi için dua istedi.

Tuğba, Nisan ayında Los Angeles 'ta geçirdiği trafik kazasının ardından 8 saatlik bir kaburga ameliyatı geçirmişti. Yoğun bakımda 3 hafta tedavi gören ve ardından normal odaya alınan Tuğba, Mayıs ayında evine dönerek fizik tedaviye başlamıştı.

Olcay Ünal Sert'e konuşan Tuğba, yemek yiyemediğini ve mamayla beslendiğini açıklayarak şunları söylemişti: "Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır."

Ahu Tuğba'ya acil şifalar dilerken, bayramda kendisiyle yaptığı konuşmayı da hatırlatmak isteriz. Tuğba o gün, "Hayatımız pamuk ipliğine bağlı. İnşallah bunu da atlatacağım" demişti. Biz de Ahu Tuğba'nın bu zorluğu da atlatacağına inanıyoruz.

Ahu Tuğba'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve dualarımızın onunla olduğunu bildiriyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.