,, ,

Dilan Çiçek Deniz Yunanistan'da Tatil Keyfi!

Magazin 21.06.2024 - 16:35, Güncelleme: 21.06.2024 - 16:36 10606+ kez okundu.
 

Dilan Çiçek Deniz Yunanistan'da Tatil Keyfi!

Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sevgilisi Rafael Cemo Çetin ile Bodrum'da romantik bir tatil geçirdikten sonra soluğu Yunanistan'da aldı.
Başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz , son tatilini Yunanistan 'da geçirdi. Sevgilisi Rafael Cemo Çetin ile Bodrum'da romantik bir tatil yapmasının ardından soluğu Yunanistan'da alan Deniz, güneş ve denizin tadını çıkardı. Siyah Bikinisiyle Göz Kamaştırdı Deniz kenarında bir havlunun üzerinde uzanıp kitabının ve güneşin tadını çıkaran Dilan Çiçek Deniz, bu keyifli anlarını takipçileriyle de paylaştı. Siyah bikinisiyle adeta güneşin ışıl ışıl parıltısını yansıtan Deniz, fit ve bronz teniyle de göz kamaştırdı. Sosyal Medyada Beğeni ve Yorum Yağmuru Deniz'in paylaştığı bu güneşli ve denizli kare, takipçilerinden büyük beğeni topladı. Birçok takipçisi Deniz'e "Harika görünüyorsun", "Yine güzelliğinle ortalığı kavuruyorsun", "Yine mükemmel" gibi övgü dolu yorumlar yaptı. Dilan Çiçek Deniz'in Yeni Aşkı Son olarak Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni bir aşka yelken açan Dilan Çiçek Deniz, özel hayatında da mutlu bir dönemden geçiyor. Çift, Bodrum tatilinde de romantik anlar yaşamış ve bu anları da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmıştı.
Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sevgilisi Rafael Cemo Çetin ile Bodrum'da romantik bir tatil geçirdikten sonra soluğu Yunanistan'da aldı.

Başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz , son tatilini Yunanistan 'da geçirdi. Sevgilisi Rafael Cemo Çetin ile Bodrum'da romantik bir tatil yapmasının ardından soluğu Yunanistan'da alan Deniz, güneş ve denizin tadını çıkardı.

Siyah Bikinisiyle Göz Kamaştırdı

Deniz kenarında bir havlunun üzerinde uzanıp kitabının ve güneşin tadını çıkaran Dilan Çiçek Deniz, bu keyifli anlarını takipçileriyle de paylaştı. Siyah bikinisiyle adeta güneşin ışıl ışıl parıltısını yansıtan Deniz, fit ve bronz teniyle de göz kamaştırdı.

Sosyal Medyada Beğeni ve Yorum Yağmuru

Deniz'in paylaştığı bu güneşli ve denizli kare, takipçilerinden büyük beğeni topladı. Birçok takipçisi Deniz'e "Harika görünüyorsun", "Yine güzelliğinle ortalığı kavuruyorsun", "Yine mükemmel" gibi övgü dolu yorumlar yaptı.

Dilan Çiçek Deniz'in Yeni Aşkı

Son olarak Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni bir aşka yelken açan Dilan Çiçek Deniz, özel hayatında da mutlu bir dönemden geçiyor. Çift, Bodrum tatilinde de romantik anlar yaşamış ve bu anları da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.