,, ,

Nur Karaböcek Kimdir?

Kimdir 22.06.2024 - 11:49, Güncelleme: 22.06.2024 - 11:49 9105+ kez okundu.
 

Nur Karaböcek Kimdir?

Nur Karaböcek Kimdir, Kaç Yaşında? Nur Karaböcek Hayatı ve Biyografisi
Gülden Karaböcek’in Kızı: Nur Karaböcek 27 Şubat 1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. Annesi, 1970’lerde arabesk ve fantezi müziğin ünlü ismi Gülden Karaböcek’tir. Gülden Karaböcek, gerçek adıyla Saniye Gülden Göktürk olarak bilinir. 4 Kasım 1953 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir Aile Hayatı Gülden Karaböcek iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini Atilla Alpsakarya ile yapmış ve bu evlilikten Alpay adında bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. İkinci evliliğini ise Recep Armağan Düzgit ile gerçekleştirmiş ve bu evlilikten Nur adlı bir kız çocuğu doğmuştur. Müzik Kariyeri Nur Karaböcek annesinin müzikle iç içe olduğu bir ailede büyümüştür. Ancak kendisi hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. Geçtiğimiz günlerde “Şarkılar Bizi Söyler” programına katılan Nur Karaböcek, şarkılarıyla dinleyenleri etkilemiş ve hayran bırakmıştır. Nur Karaböcek, 2022 yılı itibariyle 34 yaşındadır. Nur Karaböcek annesi Gülden Karaböcek gibi müziğin içinde büyümüş ve kendi müzik kariyerine adım atmış bir sanatçıdır. Henüz genç yaşta olmasına rağmen müzik dünyasında daha fazla adını duyacağımıza eminim.
Nur Karaböcek Kimdir, Kaç Yaşında? Nur Karaböcek Hayatı ve Biyografisi

Gülden Karaböcek’in Kızı: Nur Karaböcek 27 Şubat 1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. Annesi, 1970’lerde arabesk ve fantezi müziğin ünlü ismi Gülden Karaböcek’tir. Gülden Karaböcek, gerçek adıyla Saniye Gülden Göktürk olarak bilinir. 4 Kasım 1953 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir

Aile Hayatı Gülden Karaböcek iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini Atilla Alpsakarya ile yapmış ve bu evlilikten Alpay adında bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. İkinci evliliğini ise Recep Armağan Düzgit ile gerçekleştirmiş ve bu evlilikten Nur adlı bir kız çocuğu doğmuştur.


Müzik Kariyeri Nur Karaböcek annesinin müzikle iç içe olduğu bir ailede büyümüştür. Ancak kendisi hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. Geçtiğimiz günlerde “Şarkılar Bizi Söyler” programına katılan Nur Karaböcek, şarkılarıyla dinleyenleri etkilemiş ve hayran bırakmıştır.

Nur Karaböcek, 2022 yılı itibariyle 34 yaşındadır. Nur Karaböcek annesi Gülden Karaböcek gibi müziğin içinde büyümüş ve kendi müzik kariyerine adım atmış bir sanatçıdır. Henüz genç yaşta olmasına rağmen müzik dünyasında daha fazla adını duyacağımıza eminim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.