,, ,

Rüştü Onur Atilla, Üzücü Bir Açıklama Yaptı: Boşandı!

Magazin 22.06.2024 - 13:48, Güncelleme: 22.06.2024 - 13:48 10903+ kez okundu.
 

Rüştü Onur Atilla, Üzücü Bir Açıklama Yaptı: Boşandı!

Rüştü Onur Atilla, İbrahim rolüyle tanınan Güldür Güldür Show oyuncusu, 10 Haziran 2024'te Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı boşandığını sosyal medyadan duyurdu. Detaylar için tıklayın!
" Güldür Güldür Show "un sevilen karakteri İbrahim'i canlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla , sosyal medya hesabı Instagram üzerinden üzücü bir haber paylaştı. Atilla, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran 2024'te anlaşmalı boşanma ile evliliğinin sona erdiğini duyurdu. Oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “2014'te hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı boşanma usulü ile sonlanmıştır. Mesleğim sebebiyle kamuoyunu ve hasını bilgilendirmem gerektiği için bu paylaşımı yapıyorum. Herkesin mutlu ve sağlıklı olması, çocuklarımızın da bu yeni düzenimizde sevgi ile büyümeleri tek dileğim... Kendim, Sinem ve çocuklarımızın bundan sonraki yaşamlarımızı huzurla, keyifle yaşayabilmemiz adına göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için şimdiden herkese teşekkür ediyorum.” Rüştü Onur Atilla'nın bu duyurusu sosyal medyada geniş yankı buldu ve takipçilerinden büyük destek gördü.
Rüştü Onur Atilla, İbrahim rolüyle tanınan Güldür Güldür Show oyuncusu, 10 Haziran 2024'te Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı boşandığını sosyal medyadan duyurdu. Detaylar için tıklayın!

" Güldür Güldür Show "un sevilen karakteri İbrahim'i canlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla , sosyal medya hesabı Instagram üzerinden üzücü bir haber paylaştı.

Atilla, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran 2024'te anlaşmalı boşanma ile evliliğinin sona erdiğini duyurdu. Oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“2014'te hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı boşanma usulü ile sonlanmıştır. Mesleğim sebebiyle kamuoyunu ve hasını bilgilendirmem gerektiği için bu paylaşımı yapıyorum. Herkesin mutlu ve sağlıklı olması, çocuklarımızın da bu yeni düzenimizde sevgi ile büyümeleri tek dileğim... Kendim, Sinem ve çocuklarımızın bundan sonraki yaşamlarımızı huzurla, keyifle yaşayabilmemiz adına göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için şimdiden herkese teşekkür ediyorum.”

Rüştü Onur Atilla'nın bu duyurusu sosyal medyada geniş yankı buldu ve takipçilerinden büyük destek gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.