,, ,

Zen-G, Yeni Şarkısı "Keje" ile Kürtçe Ezgileri Afro Ritimleriyle Buluşturuyor!

Müzik 28.06.2024 - 09:29, Güncelleme: 28.06.2024 - 09:29 9458+ kez okundu.
 

Zen-G, Yeni Şarkısı "Keje" ile Kürtçe Ezgileri Afro Ritimleriyle Buluşturuyor!

Zen-G "Keje" ile Kürtçe Ezgileri Afro Ritimleriyle Buluşturuyor!
Geçtiğimiz senelerde “Delale”, “Alev Alev” ve “İstanbul” şarkılarıyla uzun süre listeleri domine eden başarılı rap sanatçısı Zen–G ’nin yeni şarkısı “KEJE” Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor.   Hüzünlü, romantik ve bir o kadar da enerjik bir şarkı olan ve Kürtçe’de sarışın kız çocuğu anlamına gelen “KEJE” isimli şarkısında Zen-G; Doğu Anadolu ezgilerini afro ritimleriyle buluşturuyor. Başarılı rapçinin “Eşkıya” filminin kendi üzerindeki etkisi ile hazırladığı şarkının sözü Zen-G'ye, müziği Can VS ve Zen-G'ye, düzenlemesi ise Can VS'ye ait. Aranjesi ve şarkı sözleriyle dikkat çeken şarkı 28 Haziran’da tüm müzik platformlarında yayında!
Zen-G "Keje" ile Kürtçe Ezgileri Afro Ritimleriyle Buluşturuyor!

Geçtiğimiz senelerde “Delale”, “Alev Alev” ve “İstanbul” şarkılarıyla uzun süre listeleri domine eden başarılı rap sanatçısı Zen–G ’nin yeni şarkısı “KEJE” Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor.

 

Hüzünlü, romantik ve bir o kadar da enerjik bir şarkı olan ve Kürtçe’de sarışın kız çocuğu anlamına gelen “KEJE” isimli şarkısında Zen-G; Doğu Anadolu ezgilerini afro ritimleriyle buluşturuyor.

Başarılı rapçinin “Eşkıya” filminin kendi üzerindeki etkisi ile hazırladığı şarkının sözü Zen-G'ye, müziği Can VS ve Zen-G'ye, düzenlemesi ise Can VS'ye ait.

Aranjesi ve şarkı sözleriyle dikkat çeken şarkı 28 Haziran’da tüm müzik platformlarında yayında!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.