,, ,

Usta Şef Mehmet Yalçınkaya Parmaklarının Kesilme Hikayesini Anlattı!

Magazin 29.06.2024 - 13:43, Güncelleme: 29.06.2024 - 13:43 10280+ kez okundu.
 

Usta Şef Mehmet Yalçınkaya Parmaklarının Kesilme Hikayesini Anlattı!

Yıllarca merak edilen soru MasterChef'te cevap buldu! Mehmet Yalçınkaya parmaklarını nasıl kaybetti?
MasterChef 'in jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya , dün akşam ekrana gelen bölümde, yıllardır merak edilen bir soruya yanıt verdi: Parmakları nasıl kesildi? Küçük yaştayken parmaklarını nasıl kaybettiği konusunda birçok spekülasyon ortaya atılan Yalçınkaya, gerçeği MasterChef mutfağında açıkladı. Kazaya Karşı Tutkuyla Mücadele: Yalçınkaya, parmaklarını "kapının önünde 2 arkadaş oynarken geçirdiği bir kaza" sonucu kaybettiğini ifade etti. Bu kazayla ilgili en yaygın söylentinin "bir kıyma makinesinde oldu" olduğunu da ekledi. Usta şef, bu kazanın kendisini daha da hırslandırdığını ve asla pes etmesine izin vermediğini vurguladı. "Hayatımızda yaşadığımız kazalar bizi daha çok tutunmaya sevk ediyor" diyen Yalçınkaya, "Bazı insanlar eli yok, kolu yok, vücudunun yarısı olmayanlar var. 11 yaşında çıraklıkla başladığım hikayemde kimse benim aşçı olacağıma inanmadı. Bu bana her zaman hırs ve tutunma verdi. Herkesten fazla çalıştım." sözleriyle duygularını dile getirdi.
Yıllarca merak edilen soru MasterChef'te cevap buldu! Mehmet Yalçınkaya parmaklarını nasıl kaybetti?

MasterChef 'in jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya , dün akşam ekrana gelen bölümde, yıllardır merak edilen bir soruya yanıt verdi: Parmakları nasıl kesildi?

Küçük yaştayken parmaklarını nasıl kaybettiği konusunda birçok spekülasyon ortaya atılan Yalçınkaya, gerçeği MasterChef mutfağında açıkladı.

Kazaya Karşı Tutkuyla Mücadele:

Yalçınkaya, parmaklarını "kapının önünde 2 arkadaş oynarken geçirdiği bir kaza" sonucu kaybettiğini ifade etti. Bu kazayla ilgili en yaygın söylentinin "bir kıyma makinesinde oldu" olduğunu da ekledi.

Usta şef, bu kazanın kendisini daha da hırslandırdığını ve asla pes etmesine izin vermediğini vurguladı. "Hayatımızda yaşadığımız kazalar bizi daha çok tutunmaya sevk ediyor" diyen Yalçınkaya, "Bazı insanlar eli yok, kolu yok, vücudunun yarısı olmayanlar var. 11 yaşında çıraklıkla başladığım hikayemde kimse benim aşçı olacağıma inanmadı. Bu bana her zaman hırs ve tutunma verdi. Herkesten fazla çalıştım." sözleriyle duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.