,, ,

Keşan'da Jandarma Yollarda: Trafik Denetimleri Devam Ediyor!

Asayiş 03.07.2024 - 13:18, Güncelleme: 03.07.2024 - 13:58 5081+ kez okundu.
 

Keşan'da Jandarma Yollarda: Trafik Denetimleri Devam Ediyor!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, Mecidiye Karayolu'nda yolcu taşıyan ve hususi araçlarda trafik denetimleri gerçekleştirdi.
Edirne 'nin Keşan ilçesinde Jandarma'dan trafik denetimleri devam ediyor. Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarını önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Mecidiye Karayolu üzerinde yapılan sabit trafik kontrolünde yolcu taşıyan araçlar ve hususi araçlar titizlikle denetlendi. Denetimlerde yolcu taşıyan araçlarda emniyet kemeri, taksimetre ve lastiklerin durumu kontrol edildi. Hususi araçlarda emniyet kemeri, trafik sigortası, muayene belgesi ve ilk yardım çantası gibi gerekli belgelerin eksiksiz olup olmadığı kontrol edilirken, sürücülere temel trafik kuralları ve trafik güvenliği hakkında bilgiler verildi. Haber : Erdoğan DEMİR  
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, Mecidiye Karayolu'nda yolcu taşıyan ve hususi araçlarda trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Edirne 'nin Keşan ilçesinde Jandarma'dan trafik denetimleri devam ediyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarını önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda, Mecidiye Karayolu üzerinde yapılan sabit trafik kontrolünde yolcu taşıyan araçlar ve hususi araçlar titizlikle denetlendi.

Denetimlerde yolcu taşıyan araçlarda emniyet kemeri, taksimetre ve lastiklerin durumu kontrol edildi.

Hususi araçlarda emniyet kemeri, trafik sigortası, muayene belgesi ve ilk yardım çantası gibi gerekli belgelerin eksiksiz olup olmadığı kontrol edilirken, sürücülere temel trafik kuralları ve trafik güvenliği hakkında bilgiler verildi.

Haber : Erdoğan DEMİR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.