,, ,

Güney Ferhat Batı'dan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına Nezaket Ziyareti

Gündem 06.07.2024 - 11:41, Güncelleme: 06.07.2024 - 11:41 4206+ kez okundu.
 

Güney Ferhat Batı'dan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına Nezaket Ziyareti

Akademisyen-Yazar Güney Ferhat Batı'dan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına Nezaket Ziyareti
Akademisyen ve yazar Güney Ferhat Batı , Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına anlamlı bir nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Saygıdeğer Şekip Mosturoğlu ve kıymetli büyüğüne gösterdikleri nezaket, kadirşinaslık ve misafirperverlik için müteşekkir olduğunu belirten Batı, ziyaretin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti. Ziyareti sırasında, Güney Ferhat Batı , Fenerbahçe efsanesi stadyumda ismi olan “ Şükrü Saraçoğlu ” kitabını ve kendi kaleme aldığı üçüncü kitabı “Batı Uygarlığının Gelişimi Türkiye-AB İlişkileri”ni Başkan Şekip Mosturoğlu’na armağan etti. Bu özel ve nadir bulunan eserlerin, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kültürel zenginliğine katkı sağlayacağını belirtti. Güney Ferhat Batı, Başkan Mosturoğlu’nu ilerleyen zamanlarda önemli bir zirvede görmek istediğini ve kendisini bu zirveye davet ettiğini de ekledi. Ziyaretin ardından Batı, Mosturoğlu’na misafirperverliği ve sıcak karşılaması için teşekkürlerini iletti.  
Akademisyen-Yazar Güney Ferhat Batı'dan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına Nezaket Ziyareti

Akademisyen ve yazar Güney Ferhat Batı , Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına anlamlı bir nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Saygıdeğer Şekip Mosturoğlu ve kıymetli büyüğüne gösterdikleri nezaket, kadirşinaslık ve misafirperverlik için müteşekkir olduğunu belirten Batı, ziyaretin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Ziyareti sırasında, Güney Ferhat Batı , Fenerbahçe efsanesi stadyumda ismi olan “ Şükrü Saraçoğlu ” kitabını ve kendi kaleme aldığı üçüncü kitabı “Batı Uygarlığının Gelişimi Türkiye-AB İlişkileri”ni Başkan Şekip Mosturoğlu’na armağan etti. Bu özel ve nadir bulunan eserlerin, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kültürel zenginliğine katkı sağlayacağını belirtti.

Güney Ferhat Batı, Başkan Mosturoğlu’nu ilerleyen zamanlarda önemli bir zirvede görmek istediğini ve kendisini bu zirveye davet ettiğini de ekledi. Ziyaretin ardından Batı, Mosturoğlu’na misafirperverliği ve sıcak karşılaması için teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.