,, ,

Jeff Bezos'un Datça'daki Lüks Yemek Masrafı 100 bin Euro İddiasıyla Gündemde

Gündem 15.07.2024 - 12:59, Güncelleme: 15.07.2024 - 12:59 3228+ kez okundu.
 

Jeff Bezos'un Datça'daki Lüks Yemek Masrafı 100 bin Euro İddiasıyla Gündemde

Jeff Bezos'un Datça'da 100 bin Euro'ya yemek yediği iddiası ve ultra lüks yatıyla Bodrum'da tatil yapması gündemde!
Amazon 'un kurucusu Jeff Bezos 'un, Datça 'da arkadaşlarıyla birlikte lüks bir restoranda yaptığı yemeğin faturasının 100 bin Euro (yaklaşık 3,5 milyon TL) tuttuğu iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Bodrum 'a 500 milyon dolarlık ultra lüks yatıyla demirleyen Bezos, nişanlısı Lauren Sanchez ile tatil yapıyor. Takvim gazetesinden Ufuk Özcan'ın haberine göre, Bezos'un yatında konuk ettiği yakın dostlarıyla Datça'da Akdeniz ve Fransız mutfağı sunan bir restoranda yemek yediği belirtiliyor. Bezos'un, bu özel yemeğin masrafını karşılamak için 100 bin Euro ödediği öne sürülüyor. Jeff Bezos'un 136 metrelik ultra lüks yatı "Flying Fox" geçtiğimiz Şubat ayında Fethiye'ye demir atmıştı. Dünyanın en büyük 20 yatından birine sahip olan bu yatta 22,5 metre genişliğinde, jakuzi, spa, spor salonu, sinema salonları ve iki helikopter pisti gibi birçok lüks özellik bulunuyor. Yat, biri ana süit olmak üzere 11 kabinle 22 misafiri ağırlayabiliyor.
Jeff Bezos'un Datça'da 100 bin Euro'ya yemek yediği iddiası ve ultra lüks yatıyla Bodrum'da tatil yapması gündemde!

Amazon 'un kurucusu Jeff Bezos 'un, Datça 'da arkadaşlarıyla birlikte lüks bir restoranda yaptığı yemeğin faturasının 100 bin Euro (yaklaşık 3,5 milyon TL) tuttuğu iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Bodrum 'a 500 milyon dolarlık ultra lüks yatıyla demirleyen Bezos, nişanlısı Lauren Sanchez ile tatil yapıyor.

Takvim gazetesinden Ufuk Özcan'ın haberine göre, Bezos'un yatında konuk ettiği yakın dostlarıyla Datça'da Akdeniz ve Fransız mutfağı sunan bir restoranda yemek yediği belirtiliyor. Bezos'un, bu özel yemeğin masrafını karşılamak için 100 bin Euro ödediği öne sürülüyor.

Jeff Bezos'un 136 metrelik ultra lüks yatı "Flying Fox" geçtiğimiz Şubat ayında Fethiye'ye demir atmıştı. Dünyanın en büyük 20 yatından birine sahip olan bu yatta 22,5 metre genişliğinde, jakuzi, spa, spor salonu, sinema salonları ve iki helikopter pisti gibi birçok lüks özellik bulunuyor. Yat, biri ana süit olmak üzere 11 kabinle 22 misafiri ağırlayabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.