,, ,

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Terörle Mücadelede 7 Teröristi Etkisiz Hâle Getirdi

Gündem 16.07.2024 - 11:31, Güncelleme: 16.07.2024 - 11:31 3340+ kez okundu.
 

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Terörle Mücadelede 7 Teröristi Etkisiz Hâle Getirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonlarda toplam 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Mücadele kesintisiz sürüyor.
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam ediyor. Suriye ’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde belirlenen 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Millî Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlı mücadelesinin devam ettiği, terör örgütlerine karşı operasyonların aralıksız sürdüğü vurgulandı. Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristlere göz açtırmamakta kararlıdır. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hâle getirilene kadar devam edecektir." ifadelerine yer verildi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınırlarımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için sürdürdüğü operasyonlar, terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini bir kez daha gösterdi.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonlarda toplam 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Mücadele kesintisiz sürüyor.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam ediyor.

Suriye ’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde belirlenen 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Millî Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlı mücadelesinin devam ettiği, terör örgütlerine karşı operasyonların aralıksız sürdüğü vurgulandı.

Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristlere göz açtırmamakta kararlıdır. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hâle getirilene kadar devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınırlarımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için sürdürdüğü operasyonlar, terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini bir kez daha gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.