,, ,

Ankara'da Canlı Yayında Kendini Yanlışlıkla Vuran Adam Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem 16.07.2024 - 11:34, Güncelleme: 16.07.2024 - 11:36 3692+ kez okundu.
 

Ankara'da Canlı Yayında Kendini Yanlışlıkla Vuran Adam Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara Çankaya'da sosyal medya canlı yayını sırasında kendi kendini vuran Kerem Yücel bugün son yolculuğuna uğurlandı. Olayın ardından Yücel’in cenaze törenine ailesi ve yakınları katıldı.
Ankara Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi ’nde dün meydana gelen trajik olayın ardından, 45 yaşındaki Kerem Yücel bugün son yolculuğuna uğurlandı. Yücel, evinde sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparken elindeki tabancayı şakağına dayadı ve yanlışlıkla tetiği çekti. Alkolün etkisi altında olduğu düşünülen Yücel, silahın ateş alması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım servisinde müşahede altına alınan Yücel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bugün Ahmet Efendi Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Yücel’in ailesi ve yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından gözyaşları içinde Yücel’in cenazesi Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olayın ardından Yücel’in yakın çevresi büyük üzüntü yaşarken, sosyal medyada da geniş yankı uyandıran bu trajik olay, dikkatleri bir kez daha silah güvenliği konusuna çekti.
Ankara Çankaya'da sosyal medya canlı yayını sırasında kendi kendini vuran Kerem Yücel bugün son yolculuğuna uğurlandı. Olayın ardından Yücel’in cenaze törenine ailesi ve yakınları katıldı.

Ankara Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi ’nde dün meydana gelen trajik olayın ardından, 45 yaşındaki Kerem Yücel bugün son yolculuğuna uğurlandı. Yücel, evinde sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparken elindeki tabancayı şakağına dayadı ve yanlışlıkla tetiği çekti. Alkolün etkisi altında olduğu düşünülen Yücel, silahın ateş alması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım servisinde müşahede altına alınan Yücel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bugün Ahmet Efendi Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Yücel’in ailesi ve yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından gözyaşları içinde Yücel’in cenazesi Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Olayın ardından Yücel’in yakın çevresi büyük üzüntü yaşarken, sosyal medyada da geniş yankı uyandıran bu trajik olay, dikkatleri bir kez daha silah güvenliği konusuna çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.