,, ,

Sincan'da Satın Aldığı Araç Yolda Alev Aldı, Vatandaş Son Anda Kurtuldu!

Gündem 17.07.2024 - 10:56, Güncelleme: 17.07.2024 - 10:56 3806+ kez okundu.
 

Sincan'da Satın Aldığı Araç Yolda Alev Aldı, Vatandaş Son Anda Kurtuldu!

Ankara Sincan'da yeni aldığı araçla Kırıkkale'ye dönen bir vatandaşın arabası alev aldı. Vatandaş son anda kurtulurken, olay paniğe neden oldu.
Ankara 'nın Sincan ilçesinde yaşanan olayda, bir vatandaş galeriden satın aldığı araç ile evine dönerken aracının alev alması paniğe neden oldu. Vatandaş son anda araçtan kurtulmayı başardı. Edinilen bilgilere göre, Sincan'da ikamet eden bir vatandaş, Ankara Sincan 'daki bir galeriden araç satın aldı. Aracın devrini aldıktan sonra Kırıkkale 'ye doğru yola çıkan vatandaş, yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğun ardından evine yaklaşırken aracının birden alev aldığını fark etti. Araçtaki göbeği dönerken alevler alevleri saran vatandaş, son anda araçtan kurtulmayı başardı. Yaşanan olayın şokunu yaşayan vatandaş, "Aracı daha yeni Ankara Sincan'daki bir galeriden aldım. Bize arabanın 'Hiçbir sıkıntısı yok, kefili benim arabanın' denildi. Arabanın devrini aldım ve Kırıkkale'ye geldim. Geldikten sonra araba birden alev aldı. Aradan 2 saat geçti, gaz aldık ve kendi evime geçiyordum. Buradaki göbeği döndükten sonra araba birden alev aldı" dedi. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Araçta maddi hasar meydana gelirken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Ankara Sincan'da yeni aldığı araçla Kırıkkale'ye dönen bir vatandaşın arabası alev aldı. Vatandaş son anda kurtulurken, olay paniğe neden oldu.

Ankara 'nın Sincan ilçesinde yaşanan olayda, bir vatandaş galeriden satın aldığı araç ile evine dönerken aracının alev alması paniğe neden oldu. Vatandaş son anda araçtan kurtulmayı başardı.

Edinilen bilgilere göre, Sincan'da ikamet eden bir vatandaş, Ankara Sincan 'daki bir galeriden araç satın aldı. Aracın devrini aldıktan sonra Kırıkkale 'ye doğru yola çıkan vatandaş, yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğun ardından evine yaklaşırken aracının birden alev aldığını fark etti. Araçtaki göbeği dönerken alevler alevleri saran vatandaş, son anda araçtan kurtulmayı başardı.

Yaşanan olayın şokunu yaşayan vatandaş, "Aracı daha yeni Ankara Sincan'daki bir galeriden aldım. Bize arabanın 'Hiçbir sıkıntısı yok, kefili benim arabanın' denildi. Arabanın devrini aldım ve Kırıkkale'ye geldim. Geldikten sonra araba birden alev aldı. Aradan 2 saat geçti, gaz aldık ve kendi evime geçiyordum. Buradaki göbeği döndükten sonra araba birden alev aldı" dedi.

Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Araçta maddi hasar meydana gelirken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.