,, ,

Emine Erdoğan, "Tarım Kredi Sıfır Market"i Ziyaret Etti

Gündem 20.07.2024 - 10:03, Güncelleme: 20.07.2024 - 10:03 4514+ kez okundu.
 

Emine Erdoğan, "Tarım Kredi Sıfır Market"i Ziyaret Etti

Emine Erdoğan, Ankara'da atıksız yaşamı teşvik eden "Tarım Kredi Sıfır Market"i ziyaret etti, geri dönüşüm ve kadın kooperatif ürünleri hakkında bilgi aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan , Ankara ’da bir ilk olarak hayata geçirilen ve atıksız yaşam biçimini teşvik eden "Tarım Kredi Sıfır Market"i ziyaret etti. Ziyareti sırasında geri dönüşüm otomatını ve dolum istasyonunu inceleyen Erdoğan, ata tohumdan yetiştirilen ürünler ile kadın kooperatiflerinin ürettiği ürünler hakkında bilgi aldı. Erdoğan, "Sıfır Atık felsefesinin günlük yaşamın bir parçası haline gelmesi için verilen bu çabanın, her çevre dostunun desteğiyle daha da anlam kazanacağına yürekten inanıyorum" dedi. "Sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek hayata geçirilen projenin ülke genelinde yaygınlaşmasını diliyor, emek verenlere teşekkür ediyorum," diyerek sözlerini tamamladı.
Emine Erdoğan, Ankara'da atıksız yaşamı teşvik eden "Tarım Kredi Sıfır Market"i ziyaret etti, geri dönüşüm ve kadın kooperatif ürünleri hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan , Ankara ’da bir ilk olarak hayata geçirilen ve atıksız yaşam biçimini teşvik eden "Tarım Kredi Sıfır Market"i ziyaret etti.

Ziyareti sırasında geri dönüşüm otomatını ve dolum istasyonunu inceleyen Erdoğan, ata tohumdan yetiştirilen ürünler ile kadın kooperatiflerinin ürettiği ürünler hakkında bilgi aldı.

Erdoğan, "Sıfır Atık felsefesinin günlük yaşamın bir parçası haline gelmesi için verilen bu çabanın, her çevre dostunun desteğiyle daha da anlam kazanacağına yürekten inanıyorum" dedi.

"Sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek hayata geçirilen projenin ülke genelinde yaygınlaşmasını diliyor, emek verenlere teşekkür ediyorum," diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.