,, ,

Isparta Milletvekili Aylin Önder Cesur'dan İYİ Parti'ye Veda

Siyaset 23.07.2024 - 11:39, Güncelleme: 23.07.2024 - 11:40 9513+ kez okundu.
 

Isparta Milletvekili Aylin Önder Cesur'dan İYİ Parti'ye Veda

Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İYİ Parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu. Cesur, parti üyeliği süresince birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.
Isparta Milletvekili Aylin Önder Cesur , Dün itibariyle İYİ Parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu. Cesur, yaptığı açıklamada, parti üyeliği süresince birlikte çalıştığı tüm İYİ Parti’li arkadaşlarına, teşkilat mensuplarına, gençlere, kadınlara ve parti gönüllülerine teşekkür etti. Cesur, ayrıca İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener ve tüm parti kurucularına teşekkürlerini sunarak, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve yönetimine, mevcut İYİ Parti teşkilatlarına ve görevde olmayan parti mensuplarına başarılar ve esenlikler diledi. Cesur, "Türkiye daha iyi olsun" diyerek yola çıkan ve ülkemizin demokrasi ve kalkınma mücadelesine katkı sağlamak için çalışan herkese minnettar olduğunu belirtti. Kamuoyunun bilgisine sunduğu bu veda açıklamasını saygıyla bitirdi.
Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İYİ Parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu. Cesur, parti üyeliği süresince birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.

Isparta Milletvekili Aylin Önder Cesur , Dün itibariyle İYİ Parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu. Cesur, yaptığı açıklamada, parti üyeliği süresince birlikte çalıştığı tüm İYİ Parti’li arkadaşlarına, teşkilat mensuplarına, gençlere, kadınlara ve parti gönüllülerine teşekkür etti.

Cesur, ayrıca İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener ve tüm parti kurucularına teşekkürlerini sunarak, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve yönetimine, mevcut İYİ Parti teşkilatlarına ve görevde olmayan parti mensuplarına başarılar ve esenlikler diledi.

Cesur, "Türkiye daha iyi olsun" diyerek yola çıkan ve ülkemizin demokrasi ve kalkınma mücadelesine katkı sağlamak için çalışan herkese minnettar olduğunu belirtti. Kamuoyunun bilgisine sunduğu bu veda açıklamasını saygıyla bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.