,, ,

Survivor'dan Dönen Nagihan Karadere, Takipçi Saplantısı Yüzünden Savcılığa Başvurdu!

Magazin 23.07.2024 - 16:52, Güncelleme: 23.07.2024 - 16:53 7181+ kez okundu.
 

Survivor'dan Dönen Nagihan Karadere, Takipçi Saplantısı Yüzünden Savcılığa Başvurdu!

Nagihan Karadere, tanımadığı bir numaradan gelen taciz telefonları nedeniyle savcılığa başvurdu. Şüphelinin kimliğinin tespiti ve dava açılması talep edildi.
Popüler Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere , Dominik 'teki talihsizlikleri sonrası yarışmadan elenmişti. Sağlığına kavuşan Karadere'nin kabusu ise bu kez isimsiz taciz telefonları ile başladı. Tanımadığı bir numaradan uzun süredir akşam saatlerinde taciz aramaları alan Karadere, sonunda çareyi savcılığa gitmekte buldu. "Aramızda Hiçbir Tanışıklık Yok, Dalga Geçiyor!" İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Karadere, arayan kişinin huzurunu kaçırdığını ve "Herhangi bir tanışıklık ve husumetimiz olmamasına rağmen sürekli arayıp dalga geçiyor" şeklinde ifade verdi. Soruşturma Başladı Günaydın'dan Arzu Kaya 'nın haberine göre, Nagihan Karadere , şüphelinin kendisini takıntı haline getirdiğini ve bulduğu her fırsatta farklı numaralardan arayarak rahatsız ettiğini beyan etti. Dilekçede şüphelinin telefon numarası belirtilerek, kimliğinin tespit edilmesi ve hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçundan dava açılması talep edildi. Nagihan Karadere'ye bu zor süreçte geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Nagihan Karadere, tanımadığı bir numaradan gelen taciz telefonları nedeniyle savcılığa başvurdu. Şüphelinin kimliğinin tespiti ve dava açılması talep edildi.

Popüler Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere , Dominik 'teki talihsizlikleri sonrası yarışmadan elenmişti. Sağlığına kavuşan Karadere'nin kabusu ise bu kez isimsiz taciz telefonları ile başladı.

Tanımadığı bir numaradan uzun süredir akşam saatlerinde taciz aramaları alan Karadere, sonunda çareyi savcılığa gitmekte buldu.

"Aramızda Hiçbir Tanışıklık Yok, Dalga Geçiyor!"

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Karadere, arayan kişinin huzurunu kaçırdığını ve "Herhangi bir tanışıklık ve husumetimiz olmamasına rağmen sürekli arayıp dalga geçiyor" şeklinde ifade verdi.

Soruşturma Başladı

Günaydın'dan Arzu Kaya 'nın haberine göre, Nagihan Karadere , şüphelinin kendisini takıntı haline getirdiğini ve bulduğu her fırsatta farklı numaralardan arayarak rahatsız ettiğini beyan etti.

Dilekçede şüphelinin telefon numarası belirtilerek, kimliğinin tespit edilmesi ve hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçundan dava açılması talep edildi.

Nagihan Karadere'ye bu zor süreçte geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.