,, ,

Yasemin Sakallıoğlu Harbiye'yi Dört Kez Sallladı: Muhteşem Koreografi ve Dans Şöleni!

Magazin 24.07.2024 - 14:15, Güncelleme: 24.07.2024 - 14:15 6811+ kez okundu.
 

Yasemin Sakallıoğlu Harbiye'yi Dört Kez Sallladı: Muhteşem Koreografi ve Dans Şöleni!

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Harbiye Açıkhava’da esprileri ve muhteşem koreografisiyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu , Harbiye Açıkhava sahnesinde sevenleriyle dördüncü kez buluştu ve unutulmaz bir geceye imza attı. Esprileriyle kahkahalara boğan Sakallıoğlu, bu sefer provalarına aylar önce başladığı muhteşem koreografisiyle de adından söz ettirdi. Gösteriye başlamadan önce 36 kişilik bir ekip tarafından 72 saatte hazırlanan dev dekor, izleyicileri şaşkına çevirdi. Sakallıoğlu, asansörle sahneye çıkarak 30 kişilik dans ekibiyle birlikte nefes kesici bir performans sergiledi. Dansçıların kıyafetleri için 325 metre kumaş kullanılan bu gösteri, görsel şöleniyle de hafızalara kazındı. Sakallıoğlu'nun esprileri ve dans ekibinin uyumlu performansı, izleyicileri coşturdu. Gösteri boyunca kahkahalar ve alkışlar dinmeyen Harbiye Açıkhava, Yasemin Sakallıoğlu'nun başarısına bir kez daha tanıklık etti.
Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Harbiye Açıkhava’da esprileri ve muhteşem koreografisiyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu , Harbiye Açıkhava sahnesinde sevenleriyle dördüncü kez buluştu ve unutulmaz bir geceye imza attı. Esprileriyle kahkahalara boğan Sakallıoğlu, bu sefer provalarına aylar önce başladığı muhteşem koreografisiyle de adından söz ettirdi.

Gösteriye başlamadan önce 36 kişilik bir ekip tarafından 72 saatte hazırlanan dev dekor, izleyicileri şaşkına çevirdi. Sakallıoğlu, asansörle sahneye çıkarak 30 kişilik dans ekibiyle birlikte nefes kesici bir performans sergiledi. Dansçıların kıyafetleri için 325 metre kumaş kullanılan bu gösteri, görsel şöleniyle de hafızalara kazındı.

Sakallıoğlu'nun esprileri ve dans ekibinin uyumlu performansı, izleyicileri coşturdu. Gösteri boyunca kahkahalar ve alkışlar dinmeyen Harbiye Açıkhava, Yasemin Sakallıoğlu'nun başarısına bir kez daha tanıklık etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.