,, ,

Fenomen Mehtap Algül Müzikalle Tiyatroya Atılıyor! Tarkan da Sahneye Çıkabilir mi?

Magazin 24.07.2024 - 14:34, Güncelleme: 24.07.2024 - 14:34 7462+ kez okundu.
 

Fenomen Mehtap Algül Müzikalle Tiyatroya Atılıyor! Tarkan da Sahneye Çıkabilir mi?

Mehtap Algül, “Rouge” müzikalinde Anna Karenina rolüyle sahne alacak. Tarkan’ın da projede yer alma ihtimali büyük heyecan yarattı
Sosyal medya fenomeni Mehtap Algül , tiyatro sahnesine transfer oluyor! Ünlü fenomen, dev bir müzikal prodüksiyonunda rol alacak. Bu heyecan verici haberin en büyük sürprizi ise Tarkan 'ın da projede yer alma ihtimali! Mehtap Algül "Anna Karenina" Olarak Sahne Alacak Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ 'ın edindiği bilgilere göre, Mehtap Algül , "Rouge" isimli bir rock müzikalde Tolstoy'un unutulmaz roman karakteri Anna Karenina'yı canlandıracak. Müzikalin yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yapımcılığını ise uzun süredir Los Angeles'ta yaşayan ve bu proje için İstanbul'a dönen ünlü yapımcı Mine Vargı üstleniyor. Amerika'dan Koreograflar Gelecek, Dört Boyutlu Bir Deneyim Sunulacak Müzikal, Don Kişot, Küçük Prens ve Marilyn Monroe gibi klasik karakterlerin de yer alacağı, son teknoloji mekânlarda dört boyutlu olarak izlenme imkanı sunan dev bir prodüksiyon olacak. Amerika'dan da koreograflar gelerek müzikale katkıda bulunacak. Tarkan'a Başrol Teklifi Gitti! Müzikalin en büyük sürprizi ise Tarkan'a yapılan başrol teklifi! Mine Vargı, bu dev prodüksiyona Türkiye'nin en büyük ismini dahil etmek istiyor. Tarkan'ın hangi rolü canlandıracağı henüz bilinmemekle birlikte, Mehtap Algül ile iyi bir partner olabilecekleri düşünülüyor. Müzikal Önümüzdeki Yıl Sahne Alacak "Rouge" isimli müzikalin önümüzdeki yıl sahnelenmesi planlanıyor. Bu dev prodüksiyon, müzikseverler ve tiyatroseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.
Mehtap Algül, “Rouge” müzikalinde Anna Karenina rolüyle sahne alacak. Tarkan’ın da projede yer alma ihtimali büyük heyecan yarattı

Sosyal medya fenomeni Mehtap Algül , tiyatro sahnesine transfer oluyor! Ünlü fenomen, dev bir müzikal prodüksiyonunda rol alacak. Bu heyecan verici haberin en büyük sürprizi ise Tarkan 'ın da projede yer alma ihtimali!

Mehtap Algül "Anna Karenina" Olarak Sahne Alacak

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ 'ın edindiği bilgilere göre, Mehtap Algül , "Rouge" isimli bir rock müzikalde Tolstoy'un unutulmaz roman karakteri Anna Karenina'yı canlandıracak. Müzikalin yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yapımcılığını ise uzun süredir Los Angeles'ta yaşayan ve bu proje için İstanbul'a dönen ünlü yapımcı Mine Vargı üstleniyor.

Amerika'dan Koreograflar Gelecek, Dört Boyutlu Bir Deneyim Sunulacak

Müzikal, Don Kişot, Küçük Prens ve Marilyn Monroe gibi klasik karakterlerin de yer alacağı, son teknoloji mekânlarda dört boyutlu olarak izlenme imkanı sunan dev bir prodüksiyon olacak. Amerika'dan da koreograflar gelerek müzikale katkıda bulunacak.

Tarkan'a Başrol Teklifi Gitti!

Müzikalin en büyük sürprizi ise Tarkan'a yapılan başrol teklifi! Mine Vargı, bu dev prodüksiyona Türkiye'nin en büyük ismini dahil etmek istiyor. Tarkan'ın hangi rolü canlandıracağı henüz bilinmemekle birlikte, Mehtap Algül ile iyi bir partner olabilecekleri düşünülüyor.

Müzikal Önümüzdeki Yıl Sahne Alacak

"Rouge" isimli müzikalin önümüzdeki yıl sahnelenmesi planlanıyor. Bu dev prodüksiyon, müzikseverler ve tiyatroseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.