,, ,

Ünlü Şarkıcı İrem Derici, Barcelona’da Tatilin Tadını Çıkarıyor

Magazin 25.07.2024 - 09:57, Güncelleme: 25.07.2024 - 09:57 7778+ kez okundu.
 

Ünlü Şarkıcı İrem Derici, Barcelona’da Tatilin Tadını Çıkarıyor

İrem Derici, yoğun konser maratonunun ardından Barcelona’da tatil yapıyor. Plajda şampanya patlattığı anlar ve bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti.
Yoğun konser maratonunun ardından kısa bir mola veren ünlü şarkıcı İrem Derici, tatil için soluğu sıcakların başkenti Barcelona 'da aldı. Arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçiren Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini tatiline ortak etti. Özellikle plajda şampanya patlattığı anları yayınlayan Derici, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Bikinili pozlarıyla da dikkat çeken şarkıcı, "Keşke herkesin hayatında bir tane İrem olsa" notuyla paylaşımını daha da eğlenceli hale getirdi. İrem Derici'nin samimi paylaşımları ve enerjik hali, takipçilerini de keyiflendirdi. Yorumlarda, "Çok eğleniyor gibi görünüyorsun", "Tatilin tadını çıkar", "Senin gibi bir arkadaşım olsa ne güzel olur" gibi mesajlar yer aldı. İrem Derici 'nin Barcelona macerası devam ediyor. Peki sizce ünlü şarkıcının bir sonraki durağı nere olacak?  
İrem Derici, yoğun konser maratonunun ardından Barcelona’da tatil yapıyor. Plajda şampanya patlattığı anlar ve bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Yoğun konser maratonunun ardından kısa bir mola veren ünlü şarkıcı İrem Derici, tatil için soluğu sıcakların başkenti Barcelona 'da aldı. Arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçiren Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini tatiline ortak etti.

Özellikle plajda şampanya patlattığı anları yayınlayan Derici, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Bikinili pozlarıyla da dikkat çeken şarkıcı, "Keşke herkesin hayatında bir tane İrem olsa" notuyla paylaşımını daha da eğlenceli hale getirdi.

İrem Derici'nin samimi paylaşımları ve enerjik hali, takipçilerini de keyiflendirdi. Yorumlarda, "Çok eğleniyor gibi görünüyorsun", "Tatilin tadını çıkar", "Senin gibi bir arkadaşım olsa ne güzel olur" gibi mesajlar yer aldı.

İrem Derici 'nin Barcelona macerası devam ediyor. Peki sizce ünlü şarkıcının bir sonraki durağı nere olacak?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.