,, ,

Akasya Durağı'nın Çocuk Yıldızı Erimşah Bora'nın Son Hali Görenleri Şaşırttı

Magazin 25.07.2024 - 15:50, Güncelleme: 25.07.2024 - 15:50 8449+ kez okundu.
 

Akasya Durağı'nın Çocuk Yıldızı Erimşah Bora'nın Son Hali Görenleri Şaşırttı

Akasya Durağı'nın çocuk yıldızı Erimşah Bora, son haliyle herkesi şaşırttı. Dizinin yıldızları yıllar içinde büyük değişim yaşadı. Bora'nın yeni mesleği ise sosyal medyada gündem oldu
Akasya Durağı dizisinin oyuncuları yıllar içerisindeki değişimleriyle sık sık gündeme geliyor. Bu isimlerden biri de Akasya Durağı 'nın çocuk yıldızı Erimşah Bora … Şimdi bambaşka biri olan oyuncunun son hali görenleri şaşırttı. Televizyon ekranlarında 2008 ve 2012 yılları arasında yayınlanan Akasya Durağı dizisi, geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Dizide şoför Sinan'ın oğlu Can karakterini canlandıran Erimşah Bora’nın son hali görenler tarafından tanınamadı. Ünlü ismin yeni mesleği ve büyük değişimi ise herkesi şoke etti. "Aşırı Değişmiş" Üniversitede Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünden mezun olan Erimşah Bora , ardından Oyun Tasarımı bölümünde Yüksek Lisans yaparak eğitimine devam etti. Şimdi eğitmenlik yapan Bora, sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor. Sosyal medyada oyuncunun son hali ile ilgili “Tanıyamadım”, “Aşırı değişmiş”, “Görünce tanıyamadım” gibi yorumlar yapıldı. Eski çocuk yıldızın bugünkü görüntüsü ve kariyer değişikliği, birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
Akasya Durağı'nın çocuk yıldızı Erimşah Bora, son haliyle herkesi şaşırttı. Dizinin yıldızları yıllar içinde büyük değişim yaşadı. Bora'nın yeni mesleği ise sosyal medyada gündem oldu

Akasya Durağı dizisinin oyuncuları yıllar içerisindeki değişimleriyle sık sık gündeme geliyor. Bu isimlerden biri de Akasya Durağı 'nın çocuk yıldızı Erimşah Bora … Şimdi bambaşka biri olan oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Televizyon ekranlarında 2008 ve 2012 yılları arasında yayınlanan Akasya Durağı dizisi, geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Dizide şoför Sinan'ın oğlu Can karakterini canlandıran Erimşah Bora’nın son hali görenler tarafından tanınamadı. Ünlü ismin yeni mesleği ve büyük değişimi ise herkesi şoke etti.

"Aşırı Değişmiş"

Üniversitede Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünden mezun olan Erimşah Bora , ardından Oyun Tasarımı bölümünde Yüksek Lisans yaparak eğitimine devam etti. Şimdi eğitmenlik yapan Bora, sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor.

Sosyal medyada oyuncunun son hali ile ilgili “Tanıyamadım”, “Aşırı değişmiş”, “Görünce tanıyamadım” gibi yorumlar yapıldı. Eski çocuk yıldızın bugünkü görüntüsü ve kariyer değişikliği, birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.