,, ,

İrem Derici Alaçatı'da Aşkın Tarifini Verdi!

Magazin 25.07.2024 - 15:56, Güncelleme: 25.07.2024 - 15:56 9071+ kez okundu.
 

İrem Derici Alaçatı'da Aşkın Tarifini Verdi!

İrem Derici, Alaçatı’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Esprili tavırları ve dans şovlarıyla geceye damgasını vurdu.
Pop müziğin sevilen ismi İrem Derici , yaz konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez de Çeşme Alaçatı 'da hayranlarıyla buluşan İrem Derici , unutulmaz bir gece yaşattı. Hayal Kahvesi 'nde gerçekleşen konsere katılanlar, saatler öncesinden mekanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sahneye çıkmadan önce hayranlarıyla sohbet eden Derici, esprili tavırları ve dans şovlarıyla geceye damgasını vurdu. Konser sırasında ilginç bir an yaşandı. Derici, bir hayranını sahneye davet ederek "Aşkın tarifi nedir?" sorusunu yöneltti. Hayranın "Sadakat" cevabı üzerine Derici, "Doğru cevap!" diyerek alkışladı. Yoğun konser takvimine rağmen dinleyicilerini yalnız bırakmayan İrem Derici, müzikseverlerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.
İrem Derici, Alaçatı’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Esprili tavırları ve dans şovlarıyla geceye damgasını vurdu.

Pop müziğin sevilen ismi İrem Derici , yaz konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez de Çeşme Alaçatı 'da hayranlarıyla buluşan İrem Derici , unutulmaz bir gece yaşattı.

Hayal Kahvesi 'nde gerçekleşen konsere katılanlar, saatler öncesinden mekanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sahneye çıkmadan önce hayranlarıyla sohbet eden Derici, esprili tavırları ve dans şovlarıyla geceye damgasını vurdu.

Konser sırasında ilginç bir an yaşandı. Derici, bir hayranını sahneye davet ederek "Aşkın tarifi nedir?" sorusunu yöneltti. Hayranın "Sadakat" cevabı üzerine Derici, "Doğru cevap!" diyerek alkışladı.

Yoğun konser takvimine rağmen dinleyicilerini yalnız bırakmayan İrem Derici, müzikseverlerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.