,, ,

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne Mehmet Cahit Güran Yeniden Atandı

Gündem 26.07.2024 - 09:17, Güncelleme: 26.07.2024 - 09:17 3293+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne Mehmet Cahit Güran Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, daha önceki başarılı görev süresinin ardından yeni dönemde de üniversitenin akademik ve idari başarısını artırmayı hedefliyor.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran yeniden atandı. Daha önceki görev süresince başarılı çalışmalara imza atan Mehmet Cahit Güran , yeni dönemde de üniversitenin akademik ve idari başarısını artırmayı hedefliyor. Mehmet Cahit Güran , Hacettepe Üniversitesi 'nde çeşitli idari görevlerde bulunmuş ve akademik kariyeri boyunca birçok önemli projeye liderlik etmiştir. Yeniden atanması, üniversitenin akademik camiasında memnuniyetle karşılandı. Güran, yeni döneminde öğrenci ve akademisyenlerin beklentilerini karşılayarak Hacettepe Üniversitesi'nin ulusal ve uluslararası alanda daha da prestij kazanması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. PROF. DR. MEHMET CAHİT GÜRAN KİMDİR? 1969 Ankara doğumlu olan Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran , lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladı. 2006 yılında doçentlik unvanını, 2011 yılında ise profesörlük unvanını almıştır. 1998 yılında Gazi Üniversitesinde araştırma görevlisi, 1997 – 2013 yılları arasında ise Hacettepe Üniversitesinde akademik ve idari görevler almıştır. 2014 yılından itibaren ise Yükseköğretim Denetleme Kurulu Üyesi görevini sürdürmektedir.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, daha önceki başarılı görev süresinin ardından yeni dönemde de üniversitenin akademik ve idari başarısını artırmayı hedefliyor.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran yeniden atandı. Daha önceki görev süresince başarılı çalışmalara imza atan Mehmet Cahit Güran , yeni dönemde de üniversitenin akademik ve idari başarısını artırmayı hedefliyor.

Mehmet Cahit Güran , Hacettepe Üniversitesi 'nde çeşitli idari görevlerde bulunmuş ve akademik kariyeri boyunca birçok önemli projeye liderlik etmiştir. Yeniden atanması, üniversitenin akademik camiasında memnuniyetle karşılandı. Güran, yeni döneminde öğrenci ve akademisyenlerin beklentilerini karşılayarak Hacettepe Üniversitesi'nin ulusal ve uluslararası alanda daha da prestij kazanması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

PROF. DR. MEHMET CAHİT GÜRAN KİMDİR?

1969 Ankara doğumlu olan Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran , lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladı. 2006 yılında doçentlik unvanını, 2011 yılında ise profesörlük unvanını almıştır.

1998 yılında Gazi Üniversitesinde araştırma görevlisi, 1997 – 2013 yılları arasında ise Hacettepe Üniversitesinde akademik ve idari görevler almıştır. 2014 yılından itibaren ise Yükseköğretim Denetleme Kurulu Üyesi görevini sürdürmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.