,, ,

Batmanlı Polis Kırşehir’de Cinayet İşledi

Asayiş 26.07.2024 - 14:22, Güncelleme: 26.07.2024 - 14:22 9087+ kez okundu.
 

Batmanlı Polis Kırşehir’de Cinayet İşledi

Batmanlı polis R.K., alacağını tahsil etmek için izin alarak gittiği Kırşehir’de, Serhat Aydemir'i evinde tartışma sonrası vurdu. R.K. teslim oldu, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Batman ’da polis olarak görev yapan 40 yaşındaki R.K., alacaklı olduğu Serhat Aydemir’e ulaşmak için izin alarak Kırşehir ’e gitti. R.K., saat 19:30 civarında Kırşehir’in Medrese Mahallesi 'nde bulunan Serhat Aydemir’in evine gelerek kapıyı çaldı ve "Kapıyı aç polis!" diyerek bağırdı. Serhat Aydemir ve eşi panikle kapıyı açarken, çocuklar korku içinde kaldı. R.K., alacağını şiddetle talep etti ve tartışmanın şiddetlenmesi üzerine, kendisine zimmetli silahıyla Serhat Aydemir’e yedi el ateş etti. Serhat Aydemir ’in eşi sinir krizi geçirirken, çocuklar feryat figan bağırmaya başladı. Silah seslerini duyan komşular hemen 112’yi aradı. Polis memuru R.K. ise ekipleri beklerken meslektaşlarını arayarak, "Ben birini öldürdüm, teslim olmak istiyorum" dedi. Kırşehir Emniyeti cinayetle ilgili kapsamlı bir araştırma başlatırken, polis memuru R.K. gözaltına alındı.
Batmanlı polis R.K., alacağını tahsil etmek için izin alarak gittiği Kırşehir’de, Serhat Aydemir'i evinde tartışma sonrası vurdu. R.K. teslim oldu, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Batman ’da polis olarak görev yapan 40 yaşındaki R.K., alacaklı olduğu Serhat Aydemir’e ulaşmak için izin alarak Kırşehir ’e gitti.

R.K., saat 19:30 civarında Kırşehir’in Medrese Mahallesi 'nde bulunan Serhat Aydemir’in evine gelerek kapıyı çaldı ve "Kapıyı aç polis!" diyerek bağırdı. Serhat Aydemir ve eşi panikle kapıyı açarken, çocuklar korku içinde kaldı.

R.K., alacağını şiddetle talep etti ve tartışmanın şiddetlenmesi üzerine, kendisine zimmetli silahıyla Serhat Aydemir’e yedi el ateş etti. Serhat Aydemir ’in eşi sinir krizi geçirirken, çocuklar feryat figan bağırmaya başladı. Silah seslerini duyan komşular hemen 112’yi aradı.

Polis memuru R.K. ise ekipleri beklerken meslektaşlarını arayarak, "Ben birini öldürdüm, teslim olmak istiyorum" dedi.

Kırşehir Emniyeti cinayetle ilgili kapsamlı bir araştırma başlatırken, polis memuru R.K. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.