,, ,

Manisa’da Havuz Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü

Gündem 26.07.2024 - 15:37, Güncelleme: 26.07.2024 - 15:37 5104+ kez okundu.
 

Manisa’da Havuz Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde çocuklar arasında başlayan havuz kavgasına ailelerin de katılması sonucu bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şüpheliler aranıyor.
Manisa ’nın Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahallesi 'nde, çocuklar arasında başlayan havuz kavgasına ailelerin de katılması sonucu bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, iki çocuğun okul bahçesindeki havuzda kavga etmesiyle başladı. Çocukların aileleri de kavgaya dahil olunca gerginlik büyüdü. Bugün akşam saatlerinde, kavgaya karışan taraflardan biri, yanındaki kalabalık grupla birlikte diğer ailenin evine saldırdı. Hafif ticari araçla duvara çarparak evi basan saldırganlar, kapının önünde bulunan İsmail Sönmez'i (45) bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Sönmez, ambulansla Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler A.S., R.S., Ö.S., Ş.S., Ş.S., A.S., V.S. ve S.S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde çocuklar arasında başlayan havuz kavgasına ailelerin de katılması sonucu bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şüpheliler aranıyor.

Manisa ’nın Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahallesi 'nde, çocuklar arasında başlayan havuz kavgasına ailelerin de katılması sonucu bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, iki çocuğun okul bahçesindeki havuzda kavga etmesiyle başladı. Çocukların aileleri de kavgaya dahil olunca gerginlik büyüdü. Bugün akşam saatlerinde, kavgaya karışan taraflardan biri, yanındaki kalabalık grupla birlikte diğer ailenin evine saldırdı.

Hafif ticari araçla duvara çarparak evi basan saldırganlar, kapının önünde bulunan İsmail Sönmez'i (45) bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Sönmez, ambulansla Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler A.S., R.S., Ö.S., Ş.S., Ş.S., A.S., V.S. ve S.S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.