,, ,

Eda Ece boşanıyor mu? Oyuncu, çıkan iddialara net bir cevap verdi

Magazin 27.07.2024 - 11:09, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:09 9785+ kez okundu.
 

Eda Ece boşanıyor mu? Oyuncu, çıkan iddialara net bir cevap verdi

Eda Ece, eşini Instagram'dan silmesiyle gündeme gelen ayrılık iddialarına açıklık getirdi.
Ünlü oyuncu Eda Ece , eşi Buğrahan Tuncer ile ilgili çıkan boşanma iddialarına sert bir yanıt verdi. 2019 yılından bu yana basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşayan ve 21 Haziran 2023 tarihinde evlenen Eda Ece , geçtiğimiz nisan ayında anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ancak, son dönemde çiftin ayrıldığına dair çıkan söylentiler magazin gündemini meşgul ediyor. Instagram'dan Takipten Çıkma Ayrılık İddialarını Alevlendirdi 3 ay önce anne olan Eda Ece'nin, Instagram'da eşi Buğrahan Tuncer'i takipten çıkması, ayrılık iddialarını gündeme getirmişti. Bu iddialar üzerine Eda Ece, gazeteci Bilal Özcan'a özel bir açıklamada bulundu. "Allah'a Havale Ediyorum" Eşini Instagram'da sildiği ileri sürülen Eda Ece, boşanma haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Şu ifadeleri kullandı: "Boşanma haberleri doğru değil. Buğra Instagram'ı zaten hiç kullanmaz, kapatmak istedi. Kapatalı 1 ay oldu. Boşanmakla Instagram'ın ne alakası var? 3 aylık bebeğimiz var. Ayıp ve günah aslında yaptıkları. Herhalde tıklanır diye yapıyorlar. Neyse önemi yok ben alıştım bu haberlere... Biz mutluyuz, huzurluyuz. Bebeğimizi büyütüyoruz. Artık Allah'a havale ediyorum." Eda Ece, bu açıklamasıyla magazin dünyasında dolaşan boşanma iddialarına net bir yanıt vermiş oldu. Çiftin mutlu birliktelikleri ve yeni doğan bebekleriyle huzurlu bir yaşam sürdüğü mesajını verdi.
Eda Ece, eşini Instagram'dan silmesiyle gündeme gelen ayrılık iddialarına açıklık getirdi.

Ünlü oyuncu Eda Ece , eşi Buğrahan Tuncer ile ilgili çıkan boşanma iddialarına sert bir yanıt verdi.

2019 yılından bu yana basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşayan ve 21 Haziran 2023 tarihinde evlenen Eda Ece , geçtiğimiz nisan ayında anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ancak, son dönemde çiftin ayrıldığına dair çıkan söylentiler magazin gündemini meşgul ediyor.

Instagram'dan Takipten Çıkma Ayrılık İddialarını Alevlendirdi

3 ay önce anne olan Eda Ece'nin, Instagram'da eşi Buğrahan Tuncer'i takipten çıkması, ayrılık iddialarını gündeme getirmişti. Bu iddialar üzerine Eda Ece, gazeteci Bilal Özcan'a özel bir açıklamada bulundu.

"Allah'a Havale Ediyorum"

Eşini Instagram'da sildiği ileri sürülen Eda Ece, boşanma haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Şu ifadeleri kullandı: "Boşanma haberleri doğru değil. Buğra Instagram'ı zaten hiç kullanmaz, kapatmak istedi. Kapatalı 1 ay oldu. Boşanmakla Instagram'ın ne alakası var? 3 aylık bebeğimiz var. Ayıp ve günah aslında yaptıkları. Herhalde tıklanır diye yapıyorlar. Neyse önemi yok ben alıştım bu haberlere... Biz mutluyuz, huzurluyuz. Bebeğimizi büyütüyoruz. Artık Allah'a havale ediyorum."

Eda Ece, bu açıklamasıyla magazin dünyasında dolaşan boşanma iddialarına net bir yanıt vermiş oldu. Çiftin mutlu birliktelikleri ve yeni doğan bebekleriyle huzurlu bir yaşam sürdüğü mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.