,, ,

Burcu Özberk: "Oyunculuk Kariyerimde 'Türkan Şoray Kanunları' Yok"

Magazin 29.07.2024 - 10:35, Güncelleme: 29.07.2024 - 10:35 9066+ kez okundu.
 

Burcu Özberk: "Oyunculuk Kariyerimde 'Türkan Şoray Kanunları' Yok"

Burcu Özberk, “Ruhun Duymaz” dizisinin finali sonrası yeni projeler için hazırlıkta. Oyunculukta tabularının olmadığını belirten Özberk, tarzıyla beğeni topladı.
Son olarak " Ruhun Duymaz " dizisinin final yapmasının ardından ekranlara bir süre ara veren Burcu Özberk , geçtiğimiz gün bir davette görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Özberk, tarzıyla beğeni topladı. Kariyerinin Başlangıcı ve Gelişimi İlk kez "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Huri Cihan Sultan karakteriyle ekrana gelen Burcu Özberk, ikinci dizisi "Güneşin Kızları" ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler paylaşan güzel oyuncu, son olarak bir lansmanda boy gösterdi. "Türkan Şoray Kanunları Yok" Tatilden dönen Burcu Özberk, menajerinin isteğiyle İstanbul'a geldiğini ve şu sıralar yeni projeleri değerlendirdiğini söyledi. Ünlü oyuncu, kariyerinde 'Türkan Şoray Kanunları' olmadığını belirterek şunları söyledi: "Gönlüm bir proje için heyecanlanıyorsa benim için fark etmez. Oyunculukta tabuları olan bir kadın değilim. Bir şey yaparken sonrasında ne olacağını düşünerek hareket ederim ama yıl olmuş 2024 yani," diyerek güldü. 34 yaşındaki oyuncunun bu açıklamaları, esnek ve yenilikçi yaklaşımını ortaya koydu.
Burcu Özberk, “Ruhun Duymaz” dizisinin finali sonrası yeni projeler için hazırlıkta. Oyunculukta tabularının olmadığını belirten Özberk, tarzıyla beğeni topladı.

Son olarak " Ruhun Duymaz " dizisinin final yapmasının ardından ekranlara bir süre ara veren Burcu Özberk , geçtiğimiz gün bir davette görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Özberk, tarzıyla beğeni topladı.

Kariyerinin Başlangıcı ve Gelişimi

İlk kez "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Huri Cihan Sultan karakteriyle ekrana gelen Burcu Özberk, ikinci dizisi "Güneşin Kızları" ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler paylaşan güzel oyuncu, son olarak bir lansmanda boy gösterdi.

"Türkan Şoray Kanunları Yok"

Tatilden dönen Burcu Özberk, menajerinin isteğiyle İstanbul'a geldiğini ve şu sıralar yeni projeleri değerlendirdiğini söyledi. Ünlü oyuncu, kariyerinde 'Türkan Şoray Kanunları' olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Gönlüm bir proje için heyecanlanıyorsa benim için fark etmez. Oyunculukta tabuları olan bir kadın değilim. Bir şey yaparken sonrasında ne olacağını düşünerek hareket ederim ama yıl olmuş 2024 yani," diyerek güldü.

34 yaşındaki oyuncunun bu açıklamaları, esnek ve yenilikçi yaklaşımını ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.