,, ,

Pınar Aydın'ın Şaşırtıcı Değişimi: 'Akademi Türkiye'den Arka Sokaklar'a ve Sessiz Bir Yaşama

Magazin 29.07.2024 - 10:36, Güncelleme: 29.07.2024 - 10:36 8912+ kez okundu.
 

Pınar Aydın'ın Şaşırtıcı Değişimi: 'Akademi Türkiye'den Arka Sokaklar'a ve Sessiz Bir Yaşama

Arka Sokaklar” dizisiyle tanınan Pınar Aydın, 2004’te “Akademi Türkiye” yarışmasıyla ünlendi. Şimdi evli ve iki çocuk annesi olarak Giresun’da sakin bir yaşam sürüyor.
" Arka Sokaklar " dizisindeki Pınar rolüyle tanınan oyuncu Pınar Aydın , adını ilk kez 2004 yılında katıldığı "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyurmuştu. Şimdilerde evli ve iki çocuk annesi olan Aydın'ın geçirdiği değişim hayranlarını şaşırttı. Kariyerinden Özel Hayatına 2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla üne kavuşan Pınar Aydın, kariyerine oyuncu olarak devam etti. "Arka Sokaklar" ve "Akasya Durağı" gibi çok izlenen dizilerde rol aldıktan sonra hem oyunculuğa hem de müziğe ara verdi. Şu anda Giresun'da eşi ve iki oğluyla sakin bir yaşam sürüyor. Aile Yaşamı 2015 yılında Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu ile evlenen Pınar Aydın bu evlilikten iki çocuk sahibi oldu. Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra çeşitli projelerde yer almaya devam eden Aydın, şimdi ailesiyle huzurlu bir hayat sürdürüyor.
Arka Sokaklar” dizisiyle tanınan Pınar Aydın, 2004’te “Akademi Türkiye” yarışmasıyla ünlendi. Şimdi evli ve iki çocuk annesi olarak Giresun’da sakin bir yaşam sürüyor.

" Arka Sokaklar " dizisindeki Pınar rolüyle tanınan oyuncu Pınar Aydın , adını ilk kez 2004 yılında katıldığı "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyurmuştu. Şimdilerde evli ve iki çocuk annesi olan Aydın'ın geçirdiği değişim hayranlarını şaşırttı.

Kariyerinden Özel Hayatına

2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla üne kavuşan Pınar Aydın, kariyerine oyuncu olarak devam etti. "Arka Sokaklar" ve "Akasya Durağı" gibi çok izlenen dizilerde rol aldıktan sonra hem oyunculuğa hem de müziğe ara verdi. Şu anda Giresun'da eşi ve iki oğluyla sakin bir yaşam sürüyor.

Aile Yaşamı

2015 yılında Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu ile evlenen Pınar Aydın bu evlilikten iki çocuk sahibi oldu. Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra çeşitli projelerde yer almaya devam eden Aydın, şimdi ailesiyle huzurlu bir hayat sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.