,, ,

İlayda Akdoğan'dan Evlilik Açıklaması: "Pandemi Döneminde Aileler Tanıştı"

Magazin 29.07.2024 - 10:51, Güncelleme: 29.07.2024 - 10:51 10707+ kez okundu.
 

İlayda Akdoğan'dan Evlilik Açıklaması: "Pandemi Döneminde Aileler Tanıştı"

İlayda Akdoğan, beş yıldır birlikte olduğu Roham Kabir ile evlilik sorusuna “Ailelerimiz pandemi döneminde tanıştı, konuşulan bir şey yok ama hayırlısı,” yanıtını verdi
İranlı basketbolcu Roham Kabir ile beş yıldır ilişkisi devam eden oyuncu İlayda Akdoğan , "Ailelerimiz pandemi döneminde tanıştı," diyerek 'evlilik' sorusuna yanıt verdi. Bebek'te Görüntülendi 'En İyi Arkadaşım', 'Bez Bebek' ve 'Rise of Empires: Ottoman' gibi yapımlarda rol alan İlayda Akdoğan, önceki akşam Bebek'te sevgilisi Roham Kabir ve bir arkadaşıyla yürüyüş yaparken basın mensupları tarafından görüntülendi. Genç oyuncu, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Nejat İşler'e Övgüler Son olarak 'İyi Adamın 10 Günü' ve 'Kötü Adamın 10 Günü' projelerinde birlikte çalıştığı Nejat İşler hakkında konuşan Akdoğan, "Gündem olmayı hak eden bir adam. Çok seviyorum, çalışması çok keyifli birisi. Fikirleriyle ve duruşuyla kendini hiç bozmayan biri. Onun olduğu her işte oynamaktan çok keyif alabilirim," ifadelerini kullandı.
İlayda Akdoğan, beş yıldır birlikte olduğu Roham Kabir ile evlilik sorusuna “Ailelerimiz pandemi döneminde tanıştı, konuşulan bir şey yok ama hayırlısı,” yanıtını verdi

İranlı basketbolcu Roham Kabir ile beş yıldır ilişkisi devam eden oyuncu İlayda Akdoğan , "Ailelerimiz pandemi döneminde tanıştı," diyerek 'evlilik' sorusuna yanıt verdi.

Bebek'te Görüntülendi

'En İyi Arkadaşım', 'Bez Bebek' ve 'Rise of Empires: Ottoman' gibi yapımlarda rol alan İlayda Akdoğan, önceki akşam Bebek'te sevgilisi Roham Kabir ve bir arkadaşıyla yürüyüş yaparken basın mensupları tarafından görüntülendi. Genç oyuncu, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.

Nejat İşler'e Övgüler

Son olarak 'İyi Adamın 10 Günü' ve 'Kötü Adamın 10 Günü' projelerinde birlikte çalıştığı Nejat İşler hakkında konuşan Akdoğan, "Gündem olmayı hak eden bir adam. Çok seviyorum, çalışması çok keyifli birisi. Fikirleriyle ve duruşuyla kendini hiç bozmayan biri. Onun olduğu her işte oynamaktan çok keyif alabilirim," ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.